Magasinet M!

Her må du fyre en fed i fitnesscenteret

? og 3 andre LANGT UDE fitnesskoncepter.

Ifølge flere internationale medier er verdens første cannabis-fitnesscenter planlagt til at åbne i San Francisco i efteråret 2016.

Her vil medlemmerne få mulighed for at indtage cannabis i forskellige former i forbindelse med træningen. Ideen er at bruge stoffet som et redskab til "fokus og restitution", og hvert medlem vil få en vurdering af, hvordan de bedst kan bruge cannabis til at booste deres fysiske præstationer.

Det skæve center er bare det seneste i rækken af obskure påfund fra den store fitnessverden. 

Læs ogsåSådan kurerer du din høfeber med sex

ANNONCE
Her må du fyre en fed i fitnesscenteret

Her er 3 andre, hvor bagmændene også må have inhaleret lidt for stærke sager:

1. Surfset Fitness

Kunne du tænke dig at surfe uden vand og bølger (!), så er den amerikanske trend Surfset Fitness lige noget for dig. Det foregår på et surfbræt, som kan bevæge sig rundt i alle mulige stillinger og simulere, at du står på bølgen blå. Det skulle eksempelvis give mere tonede muskler og en stærk kernemuskulatur. Til gengæld ligner du noget, der er løgn...

Læs også: Forskning - kedelige film gør dig fed

2. Volleybody

Mød op i fitnesscenteret, og spil volleyball - uden bold. Det lyder som en joke, men der kører hold i bl.a. London. Når du leger, at du slår og blokerer bolden, træner du både dit afsæt, ryg og mave. Med andre ord: Hvis ikke du kan styre volleyballen, så prøv fantomudgaven af spillet!

3. SomaMove

Og så troede du nok ikke, det fandtes dummere, men fitnesstrenden SomaMove sprænger dog skalaen. Her gælder det om at efterligne en løve, bevæge sig som en elefant eller imitere et af sine yndlingsdyr. Træningstimen består af serier af dyreagtige bevægelser, som efter sigende skulle træne både styrke, kondition og smidighed.

Læs også: Forskning - så sundt er det at komme for sent

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE