Magasinet M!

Her sammenlignes hastigheden på alle iPhones gennem tiden - og du bliver slemt overrasket

Den nye iPhone 7 er 120 gange hurtigere end den første iPhone 2G. Siges det. Se den vilde sammenligning her, som byder på en stor overraskelse.

Her sammenlignes hastigheden på alle iPhones gennem tiden - og du bliver slemt overrasket

Der er sket meget med iPhonen, siden den første iPhone 2G kom ud i 2009. YouTube-kanalen EverythingApplePro har i en af deres seneste videoer linet alle 15 iPhones, der nogensinde er produceret, op ved siden af hinanden - fra 2G til 7+ - hvor de her sammenligner hver iPhones hastighed.

Og ja, ifølge Apple er iPhone 7 120 gange hurtigere end den oprindelige 2G. Men er det så, som Apple siger? Ikke hvis man skal tro ovenstående video.

For her plugger fortælleren alle iPhones simultant til en hubport, så de tændes på samme tid, for at se, hvilken der loader først. Den første iPhone til at tænde er ganske rigtigt iPhone 7, men iPhone 7+ må tage til takke med en noget overraskende ottende plads - lige efter 5s. iPhone 4 er den langsomste af alle.

YouTube-kanalen tester i videoen også hastigheden på at åbne kamera-appen. Og her er iPhone 7 og 7+ heller ikke hurtigst, selvom kameraerne selvfølgelig er langt bedre end de første.

iPhone 7 og 7+ har dog en langt bedre lyd end sine forgængere, hvilket skyldes, at de ikke har nogen indgang til høretelefoner.

Men selvom Apples nyeste iPhones ikke er perfekte, er det dog sjovt at se, hvor meget der er sket siden den første.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce