Magasinet M!

Her skal du rejse hen hvis du hader julemusik - eller omvendt

23 lande er blevet rangeret fra mest til mindst julede

Enten hader man det eller elsker det. Det er nok kun debatten om hunde-eller katte-mennesker, ananas på pizza, eller den der kjole som enten var guld eller blå, som formår at dele vandene lige så meget, som dette emne. Hvornår starter julen?

Eller nærmere bestemt; hvornår er det okay at se og høre julefilm og især julemusik? 

Nogle folk trives, og kunne gå med nissehue hele året, mens andres største juleønske ville være et par sprængte trommehinder, hvis de skulle arbejde i Salling hele December måned. 

ANNONCE

Uanset hvilken kategori du falder i, er der gode nyheder!

Sonos har nemlig lavet værktøjet S.A.N.T.A index (Seasonal Audio Noise Tracking Aggregator) 

S.A.N.T.A indekserer hvor meget julemusik og julefilm der bliver afspillet i 23 forskellige lande. På baggrund af dette, har Sonos lavet en skala, de kalder "Jingle Waves", som er et tal, som viser hvor høj (eller lav) julestemningen er i de respektive lande. Jo højere Jingle Waves tallet er, jo mere julestemning. Når Jingle Waves skala'en når over 50, er julestemningen ifølge Sonos sluppet fri!

ANNONCE

Herunder er de 23 lande rangeret fra mest til mindst Jingle Waves (i skrivende stund). Så kan du tage stilling til, om du måske skulle aflægge et af landene et visit!

  1. Østrig - 72
  2. USA - 62 
  3. Polen - 62
  4. Australien - 62
  5. United Kingdom - 58
  6. Mexico - 57
  7. Grækenland - 56
  8. Tyskland - 56
  9. Schweitz - 56
  10. Spanien - 55
  11. Sydafrika - 55
  12. Colombia - 55
  13. Frankrig - 54
  14. Canada - 54
  15. Forenede Arabiske Emirater - 54
  16. Rumænien - 53
  17. Finland - 53
  18. Danmark - 52
  19. Tjekkiet - 51
  20. Norge - 51
  21. Sverige - 50
  22. Holland - 42
  23. Belgien - 33
ANNONCE

Som det fremgår af listen, er der altså ifølge Sonos officielt julestemning i Danmark, som med 52 lige sniger sig over de 50 jingle waves, som det kræves for dette!

Har du brug for mere julestemning, så spænd rensdyrene for kanen og tag til Østrig, som klart topper listen med 72. Siger du nej tak til Mariah Carey og Wham!, så kan det kun gå for langsomt med at booke flyet til enten Holland eller Belgien, som er de eneste to lande på listen, som endnu ikke er i officiel julestemning, ifølge Sonos!

Tjek selv listen ud her: S.A.N,T,A Index.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce