Magasinet M!

Hjælp jaderne!

Hvorfor ikke hjælpe en fresh pige med at få større bryster?

Hjælp jaderne!

Af: Morten Greve


Vil du gøre noget godt for dine medmennesker - så er det på Myfreeimplants.com. Der er ingen tvivl om det... vi mennesker skal hjælpe hinanden, vi skal gi', når vi kan og hjælpe vores næste - og hvem har mere brug for hjælp end purunge piger? Og er der noget, der kan gøre en sød pige mere ked af det, end at hun ikke kan fylde sin BH eller sine trusser ordentligt ud? Nej, vel?

Heldigvis er der gode, rare og velsignede mennesker, der laver et site som Myfreeimplants.com, hvor alle mennesker fra hele kloden kan hjælpe unge, sexede piger, der ikke er bange for at udstille sig ? så de da kan få de større bryster og strammere numser, der er nødvendige for at holde selvtilliden i orden. Vi kan kun give "the Man Show's" Adam Carolla ret når han om Myfreeimplants.com siger:

?De gør Guds Ærinde?


Myfreeimplants.com er der 700 piger, der venter på at mænd, støtter deres ønske om større bryster og strammere numser. Du kan bl.a. støtte dyreelskeren Lili, der både har hunde, kyllinger og en kalkun og som gerne vil have lavet så store bryster, at de skvulper udenpå, når hun har et stramt korset på, og den unge psykologi-studerende "Smiler", der har et smittende smil og elsker musik. Ah ja, det føles rigtigt godt at gøre godt.

Så har du lyst til at møde en pige, der i ren taknemmelig over din gavmildhed sender dig nøgenfotos og sexede beskeder - der gør mennesker gladere og kloden smukkere - så er det her.

Mere seriøst: M! kan godt lide sunde, dejlige, danske bryster - så støt også Kræftens Bekæmpelses kampagne ?Støt Brysterne?, der starter 18. september. Du kan støtte Kræftens Bekæmpelse her og Støt Brysterne her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt