Magasinet M!

Høj på Hillerød

Nordsjælland har ry for at huse nogle af landets smukkeste piger. Vi tog temperaturen på Hillerød en lørdag nat for at se, om den påstand holder stik. Det gjorde den!

Høj på Hillerød
Gonzales Cantina

De hyggelige omgivelser og den særdeles venlige betjening gør Gonzales Cantina til stedet at spise billigt og godt i Hillerød. De motherfucking store bøffer sidder lige i skabet, og skyller man dem ned med en stor øl eller en flaske vin, er man sikret en perfekt start på aftenen. Vores to søde og smukke tjenere gjorde kun oplevelsen endnu bedre.

6 stjerner

ANNONCE
Høj på Hillerød
Jernstangen

En klassisk bodega, med alt hvad det indebærer. Her kan du rafle, spille pool og billard og kværne bajere med gutterne til den lyse morgen. Det er det modne publikum, der huserer her, selv om enkelte unge mennesker også kommer ind og drager fordel af stedets billige priser først på aftenen. Jernstangen er dog i skarp konkurrence med et andet sted, Bodega Rosen, om de unge menneskers gunst, og det er ofte tilfældigheder, der afgør, hvilket sted de vælger.

3 stjerner

ANNONCE
Høj på Hillerød
Fox & Hounds

Stedet har to etager, og gør en dyd ud af livemusik. Bartenderne er smukke og barmfagre unge kvinder, og trods den trange plads på nederste etage er der allerede godt gang i den tidligt på aftenen. Publikummet er modent, og betjeningen hurtig. Udmærket!

4 stjerner

Høj på Hillerød
Drunken Monkey

På Drunken Monkey er aldersgrænsen 20 år, og det lille sted er fint indrettet til at kvæle øl og cocktails i hyggelige omgivelser, inden man drager videre på en af byens andre diskoteker. Dog er der ikke så fyldt på 'den fulde abe', som man kunne håbe, men til gengæld er pigerne smukke og søde at snakke med!

5 stjerner

ANNONCE
Høj på Hillerød
Bar10

Diskoteket bryster sig af at rumme Nordsjællands billigste og største partybar, men det er som om, stedet har svært ved at blive fyldt. Overetagen har et stort dansegulv, der dog desværre er en anelse tomt. Nedenunder, i den intime bar, bugner det heller ikke ligefrem med mennesker. Til gengæld er bartenderne på stedet så ualmindeligt lækre, at man får lyst til at hænge ud på Bar10 lidt længere. Smart trick.

4 stjerner

ANNONCE
Høj på Hillerød
Café Hoe

Et diskotek med et navn så badass kan næsten kun være godt! Her finder du da også cremen af Hillerøds lækre piger, som alle ender her i løbet af weekenden. Stedet er propfyldt, og der er ægte abefest-stemning på dansegulvet. Café Hoe kører samtidig et unikt børsbar-koncept, som i al sin enkelthed går ud på, at priserne på øl og sprut følger efterspørgslen. Det betyder, at prisen på f.eks. en øl veksler fra 5 kr. og opad, alt efter hvor mange der er tørstige på det givne tidspunkt. Det er sat'me sjovt at lege børsmægler, mens man drikker sig i hegnet!

6 stjerner

ANNONCE
Høj på Hillerød
Aftenens babe:

Linda

Spottet på Bar10

Del

Seneste nyt

Annonce