Magasinet M!

Holbæk holder!

M!s nattelivspatrulje fyrede op under den friske fjordby

Holbæk holder!

Der var forår i luften, da M! besøgte Holbæks natteliv. Især fjordbyens friske og aldeles fotogene fruentimmere sikrede Holbæk en plads på redaktionens liste over favoritbyer.

Den endelige dom:

CLUB HARLEKIN: *****
Byens største diskotek. Førstesalen serverer techno, house og dance, mens stueetagen er mere hitparade og indrettet med røde lædersofaer og flere barer - bl.a. den mindste, M! nogensinde har set. Ingen steder oplevede vi ventetid på drinks, og der er et godt udsyn over dansegulvet.

CLEOPATRA: ****
Hyggeligt lille diskotek med søde piger, kønne bartendere, god plads og køfri barer. Stedet har masser af borde, du kan tjekke pigerne ud fra.

PIGE TIL MAND: ****
Der er masser af fine frøkener i Holbæk, og specielt diskotekerne tiltrækker øjenguffet. Resten af byen har en fifty-fifty fordeling, så helt galt går det aldrig.

SKALLERISIKO: *
Det tætteste på optøjer var en venskabelig wrestlingmatch på et poolbord, mens samtlige fyre gav thumbs up til, at vi pjattede med tøserne.

BABERATING: ****
Holbæk-pigerne ligger højt på snack-o-meteret, og samtlige steder var der lækkermåse, der kunne få drengene op i gear. Desuden havde tøserne sparet på beklædningen trods den kølige aften. Jow tak!

SCOREMULIGHEDER: ****
Holbæks ungmøer er interesserede i at tale med de fleste fyre, og kun meget få ville ikke fotograferes. Der er gode chancer for en date, hvis du opfører dig pænt.

I ALT: ****
HOLBÆK HAR nogle fortrinlige vandingssteder for en tørstig baggårdspuma, men helt op at ringe kommer vi ikke. Måske var det den kølige aften, der holdt folk hjemme? De, der trodsede natte-frosten, fyrede den til gengæld grundigt af, så kedeligt blev det aldrig. Til sommer, derimod...

WEBADRESSER:
www.bryghusetno5.dk
www.underhuset.net
www.break-point.dk
www.clubharlekin.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt