Magasinet M!

Hollywoods rigeste kvinder

De kvindelige skuespillere halter stadig efter deres mandlige kolleger, når det kommer til indtjening. Men vi kan ikke forestille os, der er nogen, der klager over at tjene 283 millioner kr. - på enkelt filmår.

Hollywoods rigeste kvinder
 5. Angelina Jolie 

100 millioner kr. 

Som den pæne halvdel af Hollywoods nok mest celebre par, finder vi Angelina Jolie på en ret imponerende femteplads. Imponerende fordi hendes indtjening ene og alene stammer fra én enkelt film - nemlig Disneys Maleficent, der er en nyfortolkning af eventyret om Tornerose. Helt præcist fik Jolie, der vel nok er et af Hollywoods allerstørste navne, forhandlet en løncheck på 18 millioner dollars hjem.

Når man tager med i regnestykket, at Maleficent i skrivende stund allerede har omsat for over fire milliarder kroner, må vi konkludere, at Angelina Jolie er en god investering.

ANNONCE
Hollywoods rigeste kvinder
 4. Gwyenth Paltrow

 

106 millioner kr.

Gwyenth Paltrow, der tidligere på året blev skilt fra sin musiker-mand, Coldplay-forsanger Chris Martin, har tjent størstedelen af de 106 millioner kroner på den tredje Iron Man-film, der har skuespilleren Robert Downey Jr. i hovedrollen. Downey Jr. indtager sågar førstepladsen på Forbes liste over de bedst indtjenende mandlige skuespillere i 2014. 

Ved siden af skuespillet er Paltrow frontfigur for store brands som kosmetikgiganten Max Factor og tøjmærket Hugo Boss.

ANNONCE
Hollywoods rigeste kvinder
 3. Jennifer Aniston

 

172 millioner kr.

Jennifer Aniston har som den eneste af de seks venner fra den populære sitcom-serie, Friends, formået at få gang i en succesfuld skuespillerkarriere. Aniston, der har rundet de 45 år, er således den skuespillerinde, der har tjent tredjemest i Hollywood i 2014. Film som Horrible Bosses og We're the Millers har været stærkt medvirkende til, at Aniston kan sætte 172 millioner kr. i banken. Derudover tjener Aniston stadig en del penge på genudsendelserne af Friends-serien, som TV2 Zulu viser herhjemme.

ANNONCE
Hollywoods rigeste kvinder
 2. Jennifer Lawrence

 

189 millioner kr.

23 år og allerede mangemillionær. Jennifer Lawrence er symbolet på, at æraen med de hårdtpumpede actionstjerner er ovre. Lawrence har nemlig masser af succes i film som Hunger Games og X-Men og er allerede en superstjerne i Hollywood. Og noget så sjældent som en ydmyg en af slagsen, hvilket især kommer til udtryk i hendes interviews. 

Jennifer Lawrence har dog ikke kun økonomisk succes men også kunstnerisk succes, hvilket en Oscar-statuette for Bedste Kvindelige Hovedrolle bevidner om. En bedrift, der bestemt ikke devalurerer hendes brand.

ANNONCE
Hollywoods rigeste kvinder
 Sandra Bullock

 

283 millioner kr.

Sandra Bullocks karriere peaker meget sent, når man ser på Hollywoods angst for at have "ældre" kvinder i bærende roller. Den 50-årige skuespillerinde har således fået en Oscar for bedste Kvindelige Hovedrolle for sin præstation i filmen The Blind Side i 2010 og her fire år efter har hun haft enorm succes med den anmelderroste Gravity. Filmen vandt derudover 7 Oscar-statuetter og sikrede Bullock en indtjening i 2014 på 283 millioner kr.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE