Magasinet M!

Honest Trailers giver udskammet Borderlands-filmatisering sidste hug med øksen

Der bliver ikke efterladt mange pæne ord til filmatiseringen.

Den nye Borderlands-film, instrueret af Eli Roth og baseret på den populære spilserie af samme navn, har mødt massiv kritik fra både anmeldere og fans.

Selvom der var store forventninger til filmen, især på grund af dens stjernespækkede cast med skuespillere som Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis og Jack Black, er modtagelsen blevet dominerende negativt - den har simpelthen ramt skævt ind på fans.

En af de største anker ved filmen er, at den ikke formår at overføre spilseriens karakteristiske humor og kaotiske energi til det store lærred. Borderlands-spillene er kendt for deres sort humor, absurde dialog og over-the-top action, men filmen er blevet kritiseret for at være en mere afdæmpet og forudsigelig version af dette univers. Det er især blevet påpeget, at filmens PG-13 rating fjerner meget af det voksne og brutale indhold, som spillerne elsker ved serien.

Filmens visuelle effekter og brugen af CGI har heller ikke levet op til forventningerne, og mange fans føler, at det særlige kunstneriske udtryk fra spillene – som den ikoniske cel-shading grafik – er gået tabt i filmens forsøg på at gøre universet mere mainstream. Dette har skabt en følelse af, at filmen mister det unikke, kaotiske præg, som har gjort spilserien til en succes?.

I sidste ende har Borderlands-filmen skuffet både kritikere og fans, og den fremhæver endnu en gang, hvor svært det er at lave succesfulde filmadaptationer af populære videospil.

Og selvom vi nu har forsøgt at fortælle det på en 'sød' måde - så er Honest Trailers nu kommet på banen med deres ikoniske sviner.

Vi snakker 7-minutters fuckfinger til Borderlands-filmatiseringen - og hvis du også var lidt sur over, hvad filmen endte ud med at blive?

Så kan du måske få lidt glæde af denne svada herunder - enjoy!

ANNONCE
?si=2ZDsxwwPr-dIIHY9
Del

Seneste nyt