Magasinet M!

Hottere end loven tillader

Glem alt om fedladne rockere og grimme voldspsykopater. Her er seks sexede forbrydere, vi gerne så tabe sæben...

Hottere end loven tillader
KATHRYN DENNIS

Anholdt for: Besiddelse af alkohol som mindreårig

Hvor og hvornår: South Carolina, 2012

Bonusinfo: Frøken Dennis er en spirende model fra South Carolina på lidt over 180 centimeter. Hun er tilmed også deltager i et lokalt reality-show, hvor hun vimser rundt sammen med en masse andre unge mennesker. Og hendes forbrydelse? At blive knaldet i at købe alkohol som 20-årig, hvilket er ulovligt i USA.

ANNONCE
Hottere end loven tillader
LORENA TAVERA

Anholdt for: Butikstyveri

Hvor og hvornår: Texas, 2011

Bonusinfo: Først vandt Lorena Miss El Paso 2009 og så røg hun i semifinalen i Miss Texas. Det valgte hun at fejre ved at stjæle en T-shirt til 400 kroner i en butik, hvilket fik hende smidt ud af konkurrencen. Hun var på det tidspunkt også efterlyst for adskillige trafikforseelser, men mon ikke hun har en god chance for at tage revanche til Miss Jail USA?

ANNONCE
Hottere end loven tillader
MEAGAN SIMMONS

Anholdt for: Spritkørsel

Hvor og hvornår: Florida, 2010

Bonusinfo: Meagan er blevet lidt af en kendis i USA, efter hendes mugshot begyndte at florere på nettet. Ikke mindst fordi hun efterfølgende valgte at sagsøge flere hjemmesider, der misbrugte billedet. Hvis du vil se mere til hende, kan du finde den unge dame på Twitter under navnet @meagabeauty, hvor hun gladelig deler ud af bikinibillederne.

ANNONCE
Hottere end loven tillader
NINA DOBREV

Anholdt for: At blotte sig på en motorvejsbro

Hvor og hvornår: Atlanta, Georgia, 2009

Bonusinfo: Det er svært at fatte de mange bilister, der ifølge politiet i Atlanta ringede for at anmelde Vampire Diaries-stjernen, da hun sammen med fire veninder pludselig fik lyst til at flashe bryster på en motorvejsbro. Altså, hvem fanden anmelder sådan noget? Og hvorfor er det i det hele taget ulovligt?

ANNONCE
Hottere end loven tillader
PARIS HILTON

Anholdt for: Besiddelse af kokain

Hvor og hvornår: Las Vegas, 2010

Bonusinfo: Dagen efter verdensstjernen med de frække videoer blev idømt et års betinget fængsel for kokainbesiddelse i Las Vegas, fløj hun til Japan sammen med sin søster Nicky. Men på grund af dommen og japansk strenge narkolove, blev hun nægtet adgang. Det betød, at også hun også blev forment adgang til Malaysia og Indonesien. Stakkels lille, rige pige.

ANNONCE
Hottere end loven tillader
JENNIFER JENSEN

Anholdt for: Spritkørsel

Hvor og hvornår: Florida, 2011

Bonusinfo: Nettet flyder ikke ligefrem over med informationer om den meget fotogene amerikanske drukkenbolt, som sikkert har danske aner med det efternavn. Vi ville ellers meget gerne sende breve til Jennifer i fængslet. Hvis Peter Lundin kan være så vanvittig populær, så prøv at forestille jer Jennifers mailbox bag tremmerne.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt