Magasinet M!

Hugh Hefners herlige harem

Nå, så du gik og troede, du var en player? Så kan du godt tro om. For ingen når Hugh Hefner til sokkeholderne.

Hugh Hefners herlige harem

Vi var ikke klar over det, men tøserne er åbenbart vilde med oldgamle mænd, der har et ben i graven. Så hvis du er afhængig af hjertemedicin og viagra, kan det være, du går en fremtid i møde spækket med damer. (Det hjælper muligvis også at have flere penge end Gud).

På de næste sider har vi fundet nogle af de lækre damer Hugh har datet i løbet af sin tid som konge for Playboy-imperiet.

Og vi kan allerede her afsløre, at monogami ikke er et udtryk Hef er bekendt med.

 

 

ANNONCE
Hugh Hefners herlige harem
Shannon Tweed

Datede Hugh Hefner: i starten af 80'erne.

 

Shannon Tweed kan bryste (høhø) sig af titlen Miss November 1981. Det var omkring her, at hun begyndte at date en yngre Hugh Hefner. Året efter gik hun skridtet videre og kunne kalde sig Playmate Of The year.

Ja, kun det bedste er godt nok til "The Hef".

 

ANNONCE
Hugh Hefners herlige harem
  Kim Conrad

Gift med Hugh Hefner: 1989 - 2009

 

Hvordan det lykkedes Kimberly Conrad at få verdens største ungkarl til at gifte sig med hende er os en kæmpe gåde. Men faktum er, at de to var gift i 20 år. På papiret. For parret blev allerede separeret i 1998, ni år efter de blev gift.

Først i 2009 blev de officielt skilt.

ANNONCE
Hugh Hefners herlige harem
Brande Roderick

Datede Hugh Hefner: i starten af 00'erne

 

Godt scoret Hef. Hvis du kan genkende Brande Roderick er det sikkert fra filmen Starsky & Hutch som den storbarmede og meget bramfri pige, der klæder om foran pisseheldige Owen Wilson og Ben Stiller.

Note to selv: Bliv skuespiller.

Hugh Hefners herlige harem
  Holly Madison

Datede Hugh Hefner: 2001 - 2008

 

Efter syv år i et forhold med Hef skete det, som sker med de fleste kvinder: De vil giftes og have børn. Men Hugh var slet, slet ikke klar til at blive gift. Hey, manden er jo i sine bedste år. Så, han dumpede Holly og kastede i stedet sin kærlighed og rynkede, gamle krop over to søde tvillingepiger.

ANNONCE
Hugh Hefners herlige harem
Bridget Marquardt

Datede Hugh Hefner: 2002 - 2008

 

Bridget Marquardter kan skrive tv-personlighed (hvad enten det betyder), model og skuespiller på sit cv. Hun er bedst kendt for sin rolle i reality-serien The Girls Next Door.

Så en gammel udgave af Amalie.

Hugh Hefners herlige harem
Izabella St. James

Datede Hugh Hefner: 2002 - 2004

 

Den polske playmate er en skarp lille dame. Hun er nemlig uddannet jurist, men droppede 9-16-jobbet til fordel for et liv i The Playboy Mansion. Man forstå hende egentlig godt.

Da hun blev dumpet af Hugh Hefner skrev hun en bog om livet indenfor mansion-murene. Interessant. 

ANNONCE
Hugh Hefners herlige harem
Kendra Wilkinson

Datede Hugh Hefner: 2004 - 2008

 

Da Hef var færdig med Kendra Wilkinson gik resterne til Indianapolis Colts' wide receiver Hank Baskett, som giftede sig med hende. Men vi gætter på, at der ikke var nogen hard feelings, da selve bryllupsceremonien foregik på The Playboy Mansion.

ANNONCE
Hugh Hefners herlige harem
Karissa og Krisitna Shannon

Datede Hugh Hefner:2008

 

Når en pige slet, slet ikke er nok. Vi kender det godt. Da Hugh Hefner begyndte at date tvillingerne Karissa og Kristina Shannon var han 82 år gammel. Tvillingerne var lige fyldt 19 år. Liiiiiidt klamt.

Hugh Hefners herlige harem
  Nicole, Erica og Jaclyn Dahm

Datede Hugh Hefner: 2008 - 2009

 

Når to simpelthen ikke kan gøre det, er det jo meget heldigt, at der findes trillinger som Nicole, Erica og Jaclyn Dahm. Hef datede alle tre piger på en gang.

Sådan noget kan man tilsyneladende, når man har en krop som græsk marmor-figur og en hårpagt, der ville gøre selv Brad Pitt misundelig.

ANNONCE
Hugh Hefners herlige harem
Crystal Harris

Datede Hugh Hefner: 2009 til i dag

 

Så lykkedes det endnu engang for en meget heldig pige at slæbe Hef med op ad kirkegulvet. Den kun 26-årige playmate fik sin drømmeprins og det halve kongerige 31. december 2012.

Heldig pige, må man sige.

Del

Seneste nyt

ANNONCE