Magasinet M!

Hugh Jackman får endelig lov til at spille Wolverine i tegneserie-looket

Ryan Reynolds har delt billeder fra optagelserne af Deadpool 3

Ryan Reynolds forstår sig om nogen på fan-service, det har vi set gennem hans egen serie af Deadpool-film, og de utallige social-medie kampagner for både Deadpools snarlige indtræden i MCU - men også - og ikke mindst, i promomateriele for Deadppol 3 - som da han annoncerede, at Hugh Jackman ville genoptage rollen som Wolverine i den kommende film. 

Og speaking of Deadpool 3: Nye fotos fra optagelserne, afslører at Hugh Jackman endelig får lov til at iføre sig Wolverines klassiske gule tegneseriedragt!

Plottet for Deadpool 3 er endnu ikke offentliggjort, men troværdige kilder, beskriver den kommende film som en buddy-roadcomedy gennem multiverset - og det er da også meningen, at den kommende 3'er skal introducere Deadpool til Marvels større sammenhængende filmunivers

ANNONCE
Ryan Reynolds/Instagram - Hugh Jackman får endelig lov til at spille Wolverine i tegneserie-looket Ryan Reynolds/Instagram

Billedet af Hugh Jackman som Wolverine blev delt gennem Ryan Reynolds Instagram, og senere dukkede der også fotos op fra optagelser, hvor det tyder på, at Deadpool og Wolverine har sig en lille slåskamp i ruinerne af 20th Century Fox - der nu er en del af Disney konglomeratet. 

ANNONCE

En anden stor nyhed om Deadpool 3, kommer fra Hollywood Reporter, der tidligere på ugen, kunne afsløre at Jennifer Garner vender tilbage til rollen som Elektra. Garner spillede den sai-bærende lejemorder i den ret så slidte film Daredevil fra 2003. Dengang spillede hun overfor Ben Affleck (Daredevil) - men denne gang er da altså den knapt så stive Deadpool, som hun spiller overfor. 

Alt tyder på, at Deadpool 3 bliver en markant indskrivelse i MCU-historikken, og det virker da også til, at Disney har sat sejlene ind for, at den skal blive en succes - så meget, at de fremrykkede premieren på filmen med mere end et halvt år. Det betyder, at vi formentlig kan se Deadpool 3 i biograferne, i maj 2024. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce