Magasinet M!

Hund tog tre skud for at redde sin ejer under et hjemmerøveri

Hunden overlevede - dagens feelgood-historie!

Der findes utroligt mange grunde til, hvorfor hunde er menneskets bedste ven - og internettets trend de seneste år har været at vise, hvorfor det at eje en hund er fantastisk.

Se bare denne historie fra Des Moines, Washington, hvor en Rex, en schæferhund, trådte i aktion under et hjemmerøveri.

Et medlem af familien til hunden, den 16-årige Javier Marcado, var alene hjemme i sidste uge, da to bevæbnede mænd pludselig brød ind i huset. Javier gemte sig i skabet med Rex og ringede 112. Rex kunne sanse, at der var noget galt, hvorefter den løb ned for at se, hvad der foregik - her blev den ifølge de officielle udtalelser slået gevaldigt, hvorefter den vendte tilbage til Javier. 

Da de to bevæbnede mænd fandt Javiers gemmested, måtte Rex springe til aktion igen, hvor den blev skudt tre gange. Det var tids nok til at røverne blev skræmt af sirenerne, af politiet, som nu var ankommet. 

Rex, hårdt såret, blev fragtet til et dyrehospital, hvor lægen formåede at stabilisere hunden og lave livsreddende kirurgi på hunden. Familien var nødsaget til at lave en GoFundMe-side, hvor de forsøgte at samle penge ind til den dyre operation. Da folk på internettet hørte til hændelsen, blev målet ret hurtigt nået.

Og nu?

Well, i følge et opslag i søndags er Rex nu på vej tilbage til sit hjem i god behold! Læs om hele hændelsen her.

Must. not. cry. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce