Magasinet M!

Husker du? Her er de 10 frækkeste kvinder for 10 år siden ifølge M!s læsere

Og vinderen af verdens mest sexede kvinde i 2007 ifølge jer var?

Dengang, hvor M! stadig udkom som magasin, var et af årets store højdepunkter, når I skulle kåre verdens mest sexede kvinde. Så hvorfor ikke benytte os af den lejlighed til at skrue tiden 10 år tilbage og se på, hvilke kvinder, I syntes, var de absolut lækreste. Kvinder, som stadigvæk holder sig godt, og som måske stadigvæk ville ligge i top-10 den dag i dag. Lad nedtællingen begynde.

10: Scarlett Johansson

Dengang den kære Scarlett kun var 22 år gammel og endnu ikke havde haft de helt store Hollywood-roller. Men man vidste, at hun havde så meget aura og sexiness, at det nok skulle komme. Og hun er da også senere hen blevet kåret som verdens mest sexede kvinde mange gange af diverse magasiner og sites, hvilket er fuldt fortjent.

16k more???

A post shared by Scarlett Johansson (@scarlettjohannson) on Jan 4, 2017 at 6:57pm PST

ANNONCE

9: Jennifer Aniston

Det uskyldige "naboens-datter-look" kunne I også lide for 10 år siden, hvor dengang 38-årige Jennifer Aniston stadig var indprentet i jeres hukommelse - sikkert på grund af, at Venner også på daværende tidspunkt blev vist på TV 'en masse'. Og ja, hvis der er nogen, der holder sig godt, så er det søde Rachel? øh, vi mener Jennifer. 

Happy New Year everyone! may this year be full with love, happiness and health ? // follow @nbcfriends.tv

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferanistononline) on Jan 3, 2017 at 8:02am PST

ANNONCE

8: Rihanna

Den dengang 19-årige Barbados-sangerinde var for alvor slået igennem med hits som Pon de Replay og SOS. Især sidstnævnte musikvideo er der nok mange af jer, der har savlet over i tidernes morgen. I dag er Rihanna lig med "bad girl-looket", og det ville da heller ikke undre os, hvis hun også var at finde i den bedre halvdel af listen, hvis vi bad jer udnævne de 100 lækreste kvinder i dag.

when one of yo fav fans is styling you for @papermagazine it's only right that the issue is called #BreakTheRules ! so proud of you @karlie.floss ???

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Mar 4, 2017 at 5:50am PST

ANNONCE

7: Jessica Simpson

Hvemhusker ikke Jessica Simpson fra hendes video til hittet These Boots are Made for Walkin',der udkom året før, I udformede jeres liste? Det er i hvert fald nok den video,der har været årsag til, at I stemte Simpson ind på en syvendeplads. Siden dahar man ikke hørt andet om hende, end at hun har taget på i vægt, tabt sig igenog medvirket i et par reality-shows. Vi tvivler på, at hun på et tidspunktvender tilbage til fordums styrke.

Sunday House on the Prairie livin'

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Apr 2, 2017 at 2:42pm PDT

ANNONCE

6: Christina Aguilera

Christina har været en darling hos os, siden hun lavede videoen til monsterhittet Dirrty. Siden da er det gået lidt ned ad bakke for den søde Aguilera - både på look- og musikfronten. Hun har dog senest udgivet et par singler - blandt som følge af Orlando-massakren sidste år og som soundtrack til Baz Luhrmann-serien The Get Down. Og senest har hun offentliggjort, at hun er at finde på rollelisten i Drake Doremus' (Like Crazy) romantiske sci-fi-film Zoe, der udkommer senere i år. Nå ja, Christina er vel stadig på vores "ku'-godt-liste".

?

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on Mar 29, 2017 at 12:39pm PDT

ANNONCE

5: Sisse Søby

Eneste danske islæt på listen for 10 år siden var naturligvis dengang 21-årige Sisse Søby, der som bekendt prydede forsiden af vores hedengangne magasin, da hun lige var blevet myndig i 2003. Ellers husker vi især Sisse for at have lavet sangen Paralyzed, som er en del af The Sims, ligesom hun også er at finde som digital karakter i selvsamme spil.

ANNONCE
Husker du? Her er de 10 frækkeste kvinder for 10 år siden ifølge M!s læsere

4: Carmen Electra

Den skønne Carmen har hængt på mange teenage-drenges værelser tilbage i slut-90'erne. For 10 år siden var den tidligere Playboy-model og Baywatch-stjerne stadig yderst populær ved jer drenge. Og hun holder sig da også virkelig godt selv den dag i dag, som du måske så her på mmm.dk for nyligt. Hvis ikke, så klik her.

Last night at Coachella ? styled by @judystylexo / Hair @britbritbritbrit #facejewelry @bodybauble #dreads #bohemian #vibes

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on Apr 17, 2017 at 9:07pm PDT

ANNONCE

3: Eva Longoria

Dengang Eva Longoria var højaktuel i Desperate Housewives, hittede hun også ved jer mænd. Og det forstår man sgu godt. Den skønne latina blev efterfølgende mere kendt for sit modelarbejde for blandt andet L'Oréal. Eller har hun ikke rigtigt medvirket i noget nævneværdigt siden netop serien om de desperate husfruer.

weekend vibes

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Feb 18, 2017 at 10:49am PST

ANNONCE

2: Angelina Jolie

Kvinden, der nærmest bare bliver frækkere med alderen, og som (langt om længe) sidste år blev single igen, efter hendes 12 år lange forhold med Brad Pitt forliste. Det er selvfølgelig hammersexede Angelina Jolie, vi taler om. Og ja, mere er der vel ikke at sige.

??

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) on Apr 29, 2017 at 4:45am PDT

ANNONCE

1: Jessica Alba

Hun lavede Sin City i 2005, hvor hun spillede verdens mest sexede stripper, Nancy Callahan. Og ja, det har nok været en af de overvejende grunde til, at I kårede hende som verdens frækkeste kvinde i 2007. Nå jo, og så selvfølgelig også, at hun dengang blev kåret som den mest sexede ved alle mulige andre store magasiner som Maxim og Askmen. I dag har hun trukket sig lidt tilbage fra rampelyset, men vi husker stadig Alba som værende en af de smukkeste kvinder, vi nogensinde har set.

ANNONCE
Del

Seneste nyt