Magasinet M!

Hustle now, Netflix later - citat plakater der omfavner dine laster

Lad os starte med et løfte. Det skal ikke handle om plakater med blomstervaser, og hvad der ellers findes af artsy kunstinstallationer. Det er jo ikke alle, der føler behovet for endnu en akvarel af en solsikke. Især ikke når man i stedet kan pryde væggene med klæbrig toilethumor, cool citater og vaskeplakater, der har din ryg, når den står på tøjvask lørdag formiddag. Det er tid til at fokusere på det, der virkelig tæller – nemlig grin, lidt livsvisdom og hjælp til hverdagen.

Toilethumor er altid svaret

Vi starter på badeværelset, hvor rygtet siger, at man kan finde freden, når man har allermest brug for den. Tid på badeværelset bruges bedst på at lade op og tjekke seneste nyt. Så hvem har tid tilovers til pænt foldede håndklæder, små skåle med sæbeperler eller tørrede blomster på det lille hus? Hvorfor ikke prioritere det væsentlige, når du er på toilettet? Og hvis badeværelset skal endelig være et showroom, skal der også være underholdning. Hvis man ser helt nøgternt på det, er plakater med toilethumor faktisk bare en god investering i den tid, du bruger på husets bedste plads.

Hustle harder og andre fede citater til væggen

Lad os være ærlige – den sort/hvide citat plakat har fået lidt for meget medvind. Du ved, de der plakater med dybtfølte citater som “Live, Laugh, Love” og “Carpe Diem,” der skal minde os om at gribe dagen, mens vi desperat forsøger at huske at købe toiletpapir – jævnfør første afsnit.

Hvis du er typen, der ikke har brug for fluffy ordsprog og farverige illustrationer til at fortælle dig, hvordan du skal leve dit liv, så frygt ej. Der findes andre slags tekstplakater, der taler direkte til dig. Hvorfor ikke omfavne selvironien og dine laster? Hænge en plakat op i stuen eller køkkenet med en ærlig besked om, at pizza altid er svaret. Eller bekend kulør på køkkenvæggen, og indrøm, at uden kaffe ville ”godmorgen” lyde mere i retning af ”fuck af”. 

Er du den ambitiøse type med glimt i øjet, er enkle citater som ”Hustle Harder” eller ”Goal: Work hard enough to afford someone else to do it” det, du mangler til væggen.

Den hurtig vej til at blive Cand.tøjvask

Hvordan kan det være, at en disciplin, der umiddelbart lyder ret ligetil, alligevel kræver en doktorgrad i gamle egyptiske hieroglyffer? En trekant med et kryds, en firkant med en cirkel indeni og streger og tal allevegne. Er det tøjvask eller en afgangseksamen i trigonometri? Hvis du også føler det nødvendigt som minimum at have en tolk, Google og et kort over det antikke Grækenland ved hånden bare for at smide et par sokker i vaskemaskinen eller stryge en skjorte, skal du vide, at der findes en nemmere løsning. En plakat med vaskesymboler og en lille tekst under hvert symbol, løser koden for dig. Så nemt er det. For på den måde behøver du ikke gå med bar røv på arbejde, hvis ikke lige du har symbolernes betydning liggende på rygraden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt