Magasinet M!

Hvad blev der egentlig af verdens lækreste tvillinger?

Tvillingerne Mary-Kate Olsen og Ashley Olsen er måske de lækreste tvillinger nogensinde. Men hvad blev der af dem? Det forsøger et par komikere at vise på sjoveste facon.

Hvad blev der egentlig af verdens lækreste tvillinger?

Mange mænd har stillet sig selv spørgsmålet, inden de har lukket øjnene om aftenen: 'Hvad blev der i grunden af de lækre, nu 29-årige, Olsen-tvillinger, Mary-Kate og Ashley?'

De små nuttede tøser fra Full House (Hænderne fulde), som sagde 'you got it, dude', og som nu er vokset sig store og dejlige og smukke og skønne. De var vist nok med i den ligegyldige film New York Minute fra 2004, men ellers har vi ikke rigtig set noget til dem.

Hvorfor, ved vi ikke. Til gengæld ved vi, at de to sky tvillinge-skønheder skjuler sig pænt meget for diverse paparazzier, hver gang billed-liderligere kamera-konger nærmer sig med blitzene. Derfor ser vi ikke rigtig noget til dem.

Men nu kan du se lidt mere til dine våde teenage-drømme. Og det kan du ironisk nok, fordi de to komikere og kuratorer Viviana Olen og Matt Harkins har åbnet et nyt museum i Brooklyn, New York, som lige så ironisk hedder The Olsen Twins Hiding From the Paparazzi ('Olsen-tvillingerne skjuler sig fra paparazzierne'). Det skriver Huffington Post

Der skal ikke nogen professor i logik, kunst og Olsen-tvilling-historie til at forstå, hvad det museeum udstiller. Helt præcist viser dets grundlæggere malerier frem af tvillingerne, som forsøger at gemme sig fra paparazzierne. Men uden held.

Det er en kunstner ved navn Laura Collins, som står bag de realistiske paparazzi-portrætter af de verdenskendte tvillinger. Og så koster en enkelt ægte Olsen-tvilling 'kun' lidt over 5000 kroner. Så får du til gengæld også lov til at tage den med hjem og hænge det op på væggen i herre-hulen.

Se de i øvrigt flotte malerier af tvillingerne herunder:  

 

An Olsen Twin Hiding Behind Her Right Hand And Sunglasses

Et billede slået op af Laura Collins (@lauracollinsart) den 26. Apr 2016 kl. 1:08 PDT

 

An Olsen Twin Hiding Behind Her Right Sleeve

Et billede slået op af Laura Collins (@lauracollinsart) den 26. Apr 2016 kl. 1:09 PDT

 

#Repost @racked ??? Mary-Kate and Ashley now have an entire museum exhibit dedicated to them, so we visited it. Head over to the site for our ? feelings ?.

Et billede slået op af Laura Collins (@lauracollinsart) den 26. Apr 2016 kl. 4:04 PDT

ANNONCE

Ud over malerier af tvillingerne udstiller museet også andet Olsen-lir. For en genskabelse af Mary-Kate Olsens bryllup med den franske flødebolle Olivier Sarkozy, søn af den tidligere franske præsident Nicolas Sarkozy. Så, hvis du er den romantiske type, kan du blandt andet nyde en (ligegyldig) dug, nogle servietter og blomsterkreationer, som det så ud til tvillingens bryllup. Wauw? NOT!

Pengene til at skabe museet er i øvrigt blevet rejst via offentlige donationer for mere end 65.000 kroner - og Olsen-tvillingerne smed IKKE dollars i projektet. 

Desværre kom vi ikke meget nærmere, hvad de to tvillingerne egentlig laver ud over at flygte fra fotograferne. Men mon ikke de lave noget med mode, parfume og velgørenhed - som de fleste andre afdankede barnestjerner gør i USA? Lad os gætte på det.

 

An Olsen Twin Hiding Behind Her Hand And Her Hair

Et billede slået op af Laura Collins (@lauracollinsart) den 26. Apr 2016 kl. 12:55 PDT

 

An Olsen Twin Hiding Behind Her Hand In A Car

Et billede slået op af Laura Collins (@lauracollinsart) den 26. Apr 2016 kl. 12:57 PDT

 

An Olsen Twin Hiding Behind Her Hair Carrying Three Bags

Et billede slået op af Laura Collins (@lauracollinsart) den 26. Apr 2016 kl. 12:54 PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce