Magasinet M!

Hvad gik der egentlig galt med X-Men?

'X-Men: Apocalypse' var efterfølgeren til efterfølgeren af den rebootede prequel. Forvirret? Det gør ikke noget. Honest Trailers har svaret på det hele.

Intet burde være gået galt

Her på M! blev traileren til den nyeste X-Men-film, X-Men: Apocalypse, kaldet vild - som i rigtig vild. Og det var den også. Altså traileren. Filmen? Meh.. Der var nok flere end få fans af både tegneserien og filmserien, der blev noget skuffede, da de endelig fik lov til at se Apocalypse komme til live igen.

Og filmen klarede sig da heller ikke synderligt godt ved hverken det danske eller det internationale Box Office. Den formåede nemlig ikke engang at indtjene det, som den kostede at lave (178 millioner dollars!), og det er aldrig særlig godt for en franchise.

Med Oscar-vindende hovedroller, Oscar Isaac som Apocalypse, Sansa fra Game of Thrones og Olivia Munn i stramt læder, burde intet være gået galt. Men det gjorde det så alligevel. Den seneste Honest Trailer hjælper os med at fatte, hvad der egentlig skete med den film, der burde have været årets største actionbrag, men i stedet endte ud med at være en noget flad oplevelse.

ANNONCE
Hvad gik der egentlig galt med X-Men?

Flere X-Men-film er på vej

Men en enkelt mislykket X-Men-film skal dog på ingen måde sætte en stopper for, at der bliver lavet flere. Vi kan allerede nu godt begynde at glæde os til endnu engang at se Hugh Jackman som Wolverine, når Wolverine 3 får premiere i de danske biografer den 2. marts 2017. Filmen er efterfølgeren til X-Men Origins: Wolverine og The Wolverine. Den tredje film i rækken kommer til at køre under titlen Logan.

Som det seneste skud på stammen er New Mutants, der indtil videre hverken har en udgivelsesdato eller et plot. Til gengæld skal Josh Boone (En Flænge i Himlen) instruere den, og der er rygter om, at Maisie Williams skal spille med. Williams kender vi jo ellers som Ayria Stark i Game of Thrones, men vi kan sagtens se hende som en røvsparkende mutant i den nærmeste fremtid.

Leveret af Kultbox.dk.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce