Magasinet M!

Hvad giver man manden, der mangler et trådløst grill-termometer?

Meater!

Vi har alle den ven, der bare har alt. Og som aldrig rigtig ønsker sig noget. Så når du skal købe en gave, er du kommet på en næsten umulig udfordring. Men - uanset om han er en kød-connaisseur eller helt grøn i køkkenet, kan han bruge et trådløst termometer.


Du har nok prøvet det før. Du har fundet den perfekte bøf, som helt sikkert har kostet en god sjat penge. Men du har bare endnu ikke fået den åbenbaring, der skal til, for at stege den, som den har fortjent. Bøffen kommer enten for tidligt eller for sent af varmen, og så er den ligesom krudtet af. 

Med et Meater trådløst termometer slipper du for problemet. Det hjælper ham, hende eller dig, der har problemer med at stege kød til perfektion. Uanset om det foregår på panden, i ovnen eller på grillen.

Meater er et high tech-termometer med tilhørende app, hvor du via bluetooth kan indstille, hvilken type kød du tilbereder. Appen giver automatisk forslag til stegegrad og temperatur, ligesom du selv kan vælge, hvilket temperaturmål du vil have. Når den ønskede temperatur er nået, vil appen påminde dig. 

Bum - så har du saftigt, lækkert og perfekt stegt kød - hver gang. Og selvfølgelig endnu en undskyldning for at nørde med en ny gadget. 

Klik her for at finde Meater termometeret fra 799 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce