Magasinet M!

Hvad mener kvinderne? #6

Om scorereplikker.Tror du på kærlighed ved første blik, eller skal jeg gå forbi dig et par gange? Hjemme hos dig eller herretoilettet? Skal vi ikke lege Jeopardy, så tager jeg søde piger for 500 kr. Jeg kan ikke finde min læbepomade, vil du være sød at fugte mine læber?
ANNONCE
Hvad mener kvinderne? #6
Ja scorereplikkerne er utallige og findes i alle afskygninger, lige fra de perverse til dem der egentlig er lidt søde. Jeg har samlet et antal kvinder og spurgt dem om deres holdninger til scorereplikker.

De er blevet stillet følgende spørgmål:

Hvad er din holdning til scorereplikker?

Hvilke dårlige scorereplikker har du være udsat for?

Hvilke gode har du hørt?

Hvordan reagerer du, hvis nogle fyrer en scorereplik af?

Er du nogensinde blevet scoret på en scorereplik?

Hvis ikke, tror du så nogensinde du kunne blive det?

Her er deres svar:

Isabel, 19 år:

Min holdning til scorereplikker er, at jeg egentligt ikke kan tage dem alvorligt. Bliver næsten nødt til at grine lidt, hvis jeg får smidt en i hovedet, eller hører hvad mine veninder har været udsat for. Og her taler jeg selvfølgelig om de slemme. Man kan også godt blive ret smigret, men kan aldrig tage det helt alvorligt.

Den dårligste scorereplik jeg har været udsat for, har egentligt ikke været så slem. Blev stoppet af en fyr engang til en fest, fordi han var sikker på, at vi havde mødt hinanden før. Måtte søge redning hos en ven, da fyren insisterede på, at han vidste hvad jeg hed (hvilket han ikke gjorde, han gættede nemlig forkert tre gange, og fandt desuden heller aldrig ud af det) og ikke ville lade mig være.

Har hørt en del gode scorereplikker, jeg godt kunne smile lidt af, men har som sagt aldrig taget dem helt alvorligt.

Hvis nogle fyrer en scorereplik af, vender jeg mig enten om og kigger på dem, som om de har en stor lort midt i hovedet, eller også smiler jeg til dem (med lidt medlidenhed i blikket).

Mindes ikke, at jeg nogensinde er blevet scoret på en scorereplik og kan ikke forestille mig, at jeg nogensinde vil blive det. Men man ved jo aldrig.
ANNONCE
Hvad mener kvinderne? #6
Maria 18 år:

I bund og grund er scorereplikker ret platte. Tror det er de færreste, som er faldet for en scorereplik. I hvert fald hvis det er de traditionelle, som man kan finde på en hel del hjemmesider på nettet. Det kan selvfølgelig ikke udelukkes, at man i forbindelse med indtagelse af en hel del alkoholiske drikke, kan have faldet for en rimelig plat replik, men så er det formentlig også andet end selve replikken man falder for - det er det i hvert fald for mit eget vedkommende. Der kan selvfølgelig være et par opfindsomme replikker imellem alle de platte og det kan ske, at man kan falde for dem. Om ikke andet kan man jo få noget at snakke om.

Alle har vel været udsat for mærkelige kommentarer i byen om, at man har smukke øjne eller et eller andet. Synes det er meget interessant, at det er muligt at vurdere om en person har smukke øjne, når vedkommende står i mørke på et diskotek i en brandert kl. 3 om natten. Sidste gang jeg var på toilettet på det tidspunkt, var mine øjne ret slatne og røde, bestemt ikke noget jeg ville forbinde med ordet smuk. Eller når fyre tror, at det hjælper at råbe "HEY SKATTER" eller andet plat efter en i byen. Man skal altså være MEGET desperat eller stiv for at reagere positivt på det. For det meste bliver der bare sendt et par "dræberøjne" tilbage, hvis man overhovedet orker at reagere. Man er i byen for at have det sjovt, ikke for at snakke med tumper som ikke har andet intelligent at sige end "HEY FUCK DU ER LÆKKER!".

Tror ikke, man kan betegne nogle scorereplikker som direkte gode, men er da stødt på en enkelt, som jeg synes var ret sjov, selvom jeg ikke faldt for det.

Havde siddet hele aftenen på et diskotek i Aalborg og stenet sammen med min veninde. Var egentlig ikke i ret godt humør, så sad nok og så lidt sur ud. Da min veninde var gået over for at sige farvel til en af hendes veninder, så vi kunne komme videre, kom en fyr over til mig. Han spurgte om han ikke lige måtte afprøve et scoretrick på mig, hvilket jeg sådan set ikke var ret vild med, for ville helst bare sidde for mig selv. Pludselig trækker han en miniature udgave af en and op og lægger den på min arm, mens han siger "jeg lægger an(d) på dig". Kunne ikke lade være med at grine, for det var rimelig sødt.

For det meste griner jeg bare af dem, eller også vender jeg det hvide ud af øjnene. Det kommer selvfølgelig an på i hvilken forbindelse replikken bliver fyret af, for de kan jo også være ment i sjov.

Er aldrig blevet direkte scoret af en scorereplik, for falder ikke rigtig for dem.

Men engang i mine "unge dage" fik mig og en af mine venner en tradition med at sende scorereplikker til hinanden over nettet. Det blev nok til omkring 100 hver gang vi snakkede sammen, selvfølgelig uden at lægge noget i det, for vi morede os bare over hvor platte de var. Ironisk nok endte det med at vi begyndte at komme sammen et halvt år efter - det har dog næppe været på grund af scorereplikkerne.

De er simpelthen for platte. Der er ikke så meget andet at sige.
ANNONCE
Hvad mener kvinderne? #6
Luna 23 år:

Min holdning til scorereplikker kommer an på, hvordan man får dem serveret og af hvem. Og så lige mit eget humør.

I blandt nogle af de mere groteske replikker er der et eksempel på en fyr, der ikke ville opgive og han (i desperation?) bad mig om at give ham en lussing bare for at få en eller anden opmærksomhed. Andet eksempel var en fyr, der stillede sig op for at opnå øjenkontakt. Det næste han sagde var "må jeg slikke dig på armen?". Det måtte han jo så ikke.

Der har ikke været gode scorereplikker som sådan, men jeg erindrer nogle, fordi de var komiske - f. eks. "Dér går en engel, det kan man se på hendes øjne" sagt højt, så man ikke tog fejl af, at det var henvendt til mig. Fyren så mig efterfølgende bagfra og måtte gå hen til mig for at konstatere, at "det var skæbnens blah blah blah", eftersom jeg har vinger tatoveret på ryggen.

Min reaktion på en scorereplik er som regel, at de får tak for forsøget, men at jeg har øl og venner omkring, hvilket er nok for mig. De har trods alt nosset sig sammen til at vade hen til et hunkøn og ved vel, at der nok ikke er held i sprøjten hver gang. Nogle er også mere forbistrede at komme af med, hvorfor min provokerende side i ny og næ dukker op.

Jeg bryder mig ikke om score-ræset, men det kan da være flatterende, uanset om vedkommende bare synes godt om det han ser, eller om der er mere over det, men omvendt fejler mit selvværd absolut intet og jeg er ikke på druk/i byen for at møde nye bekendtskaber, men uden at sige "aldrig".

Det ville være ærgerligt at udelukke muligheden aldeles, men på den anden side preller det meste af på mig, så der skulle ske en større omvæltning i min personlighed, før det blev aktuelt.

Bumbum 20 år:

Jeg synes scorereplikker er helt okay, så længe det ikke er sådan nogle cheesy nogle. Hvis man er original og selv kan finde på noget, er det jo super fedt..

Den dårligste scorereplik jeg nogensinde har hørt, var engang i byen. En fyr kom hen og sagde:" Har du ikke ondt i benene, du har jo gået rundt i mine tanker hele dagen". Altså sikke en gang lort at sige til en pige han lige har mødt. Han fik også den kolde skulder.

De bedste scorereplikker er dem de selv finder på, men sådan en som "er du altid så smuk?", den er sgu altid god.

Synes det er fedt at fyre overhovedet tør fyre en scorereplik af og så længe den er god, er min reaktion altid god. Enten ender det med et grin og en venlig afvisning eller et grin og en snak.

jeg kan ikke helt huske, om jeg nogensinde er blevet scoret direkte på replikken, der tæller jo flere faktorer ind.

Jeg kunne sikkert sagtens blive scoret på en replik.
ANNONCE
Del

Seneste nyt