Magasinet M!

Hvad mener kvinderne? #7

Om de forskellige typer af fyre i byen?Man kan ikke undgå at ligge mærke til de mange forskellige typer af mænd der forekommer rundt omkring i nattelivet. Hvad er egentlig kvindernes holdninger til de forskellige typer og hvilken type tiltrækker dem mest?

Jeg har udvalgt 8 forskellige stereotyper, som man typisk møder i byen og hørt et par kvinders holdninger til hver af dem.
ANNONCE
Hvad mener kvinderne? #7
Gentleman:Først har vi gentlemanden, det er ham der sætter kvinden i centrum. Ham der holder døren, byder på drinks og i det hele taget tager hensyn til kvinden frem for sig selv. Han er ofte meget romantisk anlagt.

Karen 18 år:

Han er sikkert ganske charmerende, men personligt kan jeg ikke lade være med at fornemme, at der ligger noget skummelt bag. Måske er jeg bare paranoid. Jeg bryder mig ikke om at blive pakket ind i vat, og så er jeg heller ikke spor romantisk anlagt.

Lea 20 år:

Der er altid en bagtanke, det tror jeg de fleste piger tænker, når en fyr er sådan lidt for flink. Men det er altid rart at blive puslet rundt med, bare det ikke bliver for kvalmende.

Laberlarven 21 år:

Gentlemanen er faktisk ikke en af dem jeg ville falde for. Slet ikke når man er i byen og ikke kender ham. Hvis han så byder på drinks, rykker stolen ind osv. Ja så vil jeg faktisk nærmere tro at han var en slesk pervers person. Det er i hvert fald sådan jeg har opfattet dem. Det gode ved denne type mand er jo, at han er så kærlig og venlig. Det dårlige, tja! Han kan opfattes som en god skuespiller. En Don Juan uden noget at have det i.

Heidi 21 år:

Han er desværre ofte en god skuespiller. Jeg bliver let fanget af de typer, for der findes intet bedre end en gentleman.

Signe 21 år:

Han kan godt komme til at virke en anelse for kvalmende. Jeg tror jeg ville flygte, fordi jeg tolkede ham som desperat. Der må gerne være lidt modspil.
ANNONCE
Hvad mener kvinderne? #7
Den stille og usikre:Dette er manden, der ofte sidder for sig selv, med en drink i hånden, et anonymt sted i lokalet. Han er ikke lige typen der tager kontakt til folk og er ofte meget genert.

Karen:

Det er som regel den generte type der er sødest. Jeg har intet imod at skulle tage initiativet, hvis det er en genert person, der ikke rigtig viser sig frem. Selvfølgelig kan den generte type være ligeså dum som så mange andre, men hvis han viser sig at være dejlig, så er hans generthed ikke noget, der skulle holde mig væk. Den generte type er helt fin i et forhold.

Lea:

Det er ofte de søde fyre, men de er så svære at få fat i fordi de bare sidder der og er så tilbageholden. Giv ham et spark i røven, så skal jeg gerne tage ham i hånden.

Laberlarven:

Det er bestemt heller ikke ham jeg ville gå over og sætte mig ved siden af. Hvis personen ikke selv virker imødekommende, er der ingen grund til at spilde tid. Tror faktisk ikke jeg har så meget at sige om denne person. I byen lægger man vel slet ikke mærke til den type.

Heidi:

For min skyld kan han blive ved med at sidde der. Jeg skal ha en fyr med gang i, en der er selvsikker. Det er for trist at se på en der sidder og gemmer sig!

Signe:

Tja, han er sikkert rigtig sød. En god snak kunne det blive til, men tog han ikke initiativ, ville det nok ikke blive til andet end ved snakken. Måske ville der heller ikke være nok modspil her.
ANNONCE
Hvad mener kvinderne? #7
Nørden:Nørden kan egentlig være mange typer, men den typiske nørd, forsøger at løbe fra det når han er i byen. Han drikker og drikker og ofte kommer der en del volapyk ud af munden på ham, i et forsøg på at imponere kvinderne med sin specialviden.

Karen:

Nørdesex er bare bedst. Men min yndlings-nørd er nok den lidt mere afslappede type, der ikke forsøger at imponere med sin viden, men som bare tager tingene som de kommer og er rimelig laid back - ikke en der føler sig bedre end andre bare fordi han ved mere om et bestemt emne end de fleste andre. Personligt tænder jeg en hel del mere på en, der har pæren i orden, end en, der står og brovter op om hvor sej han er, eller for den sags skyld én der bruger længere tid på badeværelset end jeg selv gør.

Lea:

Mødte engang en fyr der ville stå på et diskotek og snakke om hans studie, som var noget meget intellektuelt, og han brugte en masse fagudtryk, og til sidste stod jeg bare og sagde "aha" uden at lytte efter, hvilket var en skam, for han var lidt sød.

Laberlarven:

Åh det stive svin. GÅ VÆÆÆK! Ham der spilder ned over ens tøj og har dårlig ånde. Det er en af dem man forsøger at flygte fra. Det dårlige ved typen er at man aldrig slipper af med ham hvis man har brugt mere end 5 min på ham. Det gode er... er der noget godt?

Heidi:

Ja så skal man også selv være godt stiv for at ende op med sådan en, hvis det skulle ske at man bliver interesseret i hans sludder, men ofte når man at falde i søvn at bar kedsomhed.

Signe:

Specialviden er ikke sagen, med mindre det er noget, man interesserer sig for i forvejen. Der er nok ikke mange chancer for ham.
ANNONCE
Hvad mener kvinderne? #7
Smartassen:Dette er den arrogante type, ham hvis ego er alt for stort til det lokale han befinder sig i. Han agerer ofte afvisende over for de fleste og har nok i sig selv og den omgangskreds han nu engang har taget med i byen. Kun meget få kan bryde isen hos denne mand.

Karen:

Totalt turn off. Der er ingen grund til at tage i byen hvis man ikke har lyst til at socialisere bare lidt. Hvis man er genert er det klart man er tilbageholdende, men hvis man bare er arrogant, så er det plat at tage i byen og synes, at man har nok i sit eget selskab. Hvorfor opsøge andres selskab hvis man egentlig ikke vil have det? Denne her fyr har et alvorligt problem, men jeg er ikke den der gider løse det for ham.

Lea:

Det fis, det gider man jo slet ikke. De kan lige så godt droppe det. Omvendt, så er det sjovt at få fingrene i sådan en, og hvis man så gør, så er det oftest kun sex. Personligt gider jeg ikke forhold med sådan en type.

Laberlarven:

Det er nok mere mig. Han er lidt den uopnåelige type. Det er en udfordring at forføre en fyr som ham, og det ved man. Over for denne type kan man rigtig udnytte sin feminine charme og forsøge at fange hans blik. Om man vil have ham, når først man har fået ham er en anden snak. Det gode ved denne type er, at man kan få bekræftet ens kvindelige charme. Det dårlige er at hvis det så ikke virker på ham, så føler man sig pænt latterlig.

Heidi:

Ja og ofte så er det jo ham, at vi alle står og kigger efter, om vi vil være ved det eller ej!

Hvis det lykkes mig at bryde isen hos type af denne så har han bare at byde på noget godt og fornuftigt ellers er det som at være sammen med en der slet ikke er til stede på grund af hans store ego.

Signe:

Det lyder sørme svært. Hvis han er så arrogant og ikke kan forholde sig til andre end sig selv, dropper man nok idéen meget hurtigt. Han er ikke typen, man vil samle på ret længe ad gangen.
ANNONCE
Hvad mener kvinderne? #7
Whineren:Her har vi en mand, der har ondt af sig selv og ondt i røven over alt og alle. Intet er godt nok og hvis han bliver afvist eller føler at noget ikke lever op til hans forventninger, så falder hele hans verden sammen. Det er ham der taler om hvor uretfærdigt alt ting er, selvom han ikke har tænkt sig at gøre noget ved det.

Karen:

Det er jo altså ret synd, men også lidt svært at tage sig af. Det er jo svagt ikke at ville tage hånd om sine problemer, og det er aldrig fedt med en mand (eller for den sags skyld kvinde), der bare lader stå til i sit liv. At gå ind i et forhold med denne type betyder, at man først skal til at rydde op i hans enorme rod. Nej tak.

Lea:

Nej! Tag dig sammen. Der er ikke andet at sige.

Laberlarven:

Til denne type har jeg ikke meget at tilføje. Den bedste nåde at slippe væk på er at sige "Mester pms... Mine hæmorider er mere opmuntrende end dig... hyg dig" .... så får han noget mere at tude over.

Heidi:

Jeg er allerede væk - ikke noget for mig!

Signe:

En eneste sætning: gå hjem og vug!
ANNONCE
Hvad mener kvinderne? #7
Playeren:Playeren har styr på kvinderne, ingen tvivl om det og han scorer den ene lækre tøs efter den anden. Han er typen der flirter vidt og bredt og score tøser som fodboldspillere scorer mål. Han kan på mange måder sammenlignes lidt med en casanova, mange damer og masser af knuste hjerter.

Karen:

Faktisk har jeg erfaret, at denne type er vildt god som ven. Samtidig er de også død underholdende! Men som kæreste eller one night stand siger jeg nok nej tak. Det er ikke specielt flatterende med den livsstil han har kørende.

Lea:

One night stands. Men helt sikkert et godt et, de har jo været lidt omkring, så de må da kunne nogle tricks. At falde for sådan en fyr, det må være det dummeste man kan gøre.

Laberlarven:

Det er jo ham den sjove type. Let gennemskuelig. Hvilket også gør det meget sjovere. For så player man da også bare med ham. Her ser man endnu en udfordring for at lave lidt sjov. Enten lader man ham prøve og prøve hele aftenen og lægger op til det helt store, for derefter at grine ham op i fjæset når man går. Ellers så scorer man ham, sørger for han bliver herre vild med en og dumper ham. Så kan han lære det.

Heidi:

Ja desværre får han også "lov" til at knuse mit hjerte - eller dvs. de er jo specielle, har noget mere erfaring og er lidt mere på mit niveau.

Signe:

Man kan hurtigt gennemskue den her type, og jeg ville ikke falde for ham. Han virker for billig, og man får hurtigt tanken: Er jeg bare én i rækken? Det er ikke ligefrem motiverende
ANNONCE
Hvad mener kvinderne? #7
Festaben:Party party og party er helt sikker de 3 ord der betyder mest for festaben. Der skal bare gives max gas og festes igennem. Denne fyr er altid meget underholdende og er typen man skal henvende sig til, hvis man gerne vil i strålende humør, han er nemlig en rigtig humørspreder.

Karen:

Han er altid sjov og rar at være i selskab med, og sikkert også en fantastisk god ven. Det er altid godt med en sjov kæreste også. Men denne her type kan altså også være farlig - i hvert fald er det let at få knust sit hjerte. Hvis man kun vil have en one night"er, er han sikkert fin nok.

Lea:

Kender de fyre, og de er rigtig fine. Men når man søndag ønsker at ligge og putte under dynen og kramme, så ligger han og brækker sine tømmermænd op. Dårlig erfaring.

Laberlarven:

Festaben er ikke en jeg falder for, men han er en ven. Bliver slet ikke tiltrukket af den type i byen, derfor har jeg aldrig rigtigt lagt mærke til ham

Heidi:

Jo det er en go" type dog ikke en jeg kunne forestille mig at ende op med i byen, det er lidt for meget!

Signe:

Det kunne ske man faldt for ham med et pladask på grund af hans charme, gode jokes og generelle humør. Men hvor længe det ville holde er et godt spørgsmål. Er der kun alkohol i hovedet på ham, bliver hverdagen nok lidt for hård. Der skal helst være mere en fis og ballade!
ANNONCE
Hvad mener kvinderne? #7
Brianen:Sidst men ikke mindst har vi Brian'en, der er flere forestillinger af denne type mand, men de mest normale er at han er højtråbende, af og til usorineret og har en bil eller motorcykel, som er hans et og alt. Han snakker som oftest med gutterne, men det sker at han af og til fyrer en smart bemærkning af i retning af en tilfældig tøs der passerer.

Karen:

Det absolut største turn-off på listen. Han taler jo nærmest for sig selv! Han har tilsyneladende et forfærdeligt selvværd og er nødt til at gøre op for sin truede maskulinitet ved at have en motorcykel/andet i den stil, som han kan spille mandig med. Det er ynkeligt og kedeligt.

Lea:

Det er dem der sidder og råber "fisse" for sjov. Nej tak. Hvis han bare kunne finde ud af at sætte pigen højere end bilen, så var han sikkert en flink fyr.

Laberlarven:

Den type plejer jeg heller ikke rigtigt at falde for i byen, det er i hvert fald ikke dem, jeg lægger mærke til. Syns ofte brianen er den samme som festaben.

Heidi:

Han skulle nok også bare mest af alt være blevet hjemme, det er ikke her jeg har min interesse.

Signe:

Han har ikke mange chancer, hvis ikke han snart bliver lidt mere moden! Formentlig ville man give ham én på kassen.

Hvilken type kunne du bedst se dig selv sammen med?
Karen:

Personligt foretrækker jeg en mand, der har nogenlunde styr på hvem og hvad han er, og som ikke bare lader sig true på sin maskulinitet. Han skal være moden og bare lidt voksen. Det er bedst hvis han kan finde ud af at håndtere sine følelser - ikke nødvendigvis sætte sig ned og tale om alting, som mænd ofte finder dødkedeligt og kvindeligt, men han skal altså have styr på det, så han ikke går rundt og er en emotionel hængerøv med et kæmpestort hul i følelseslivet under overfladen. Det er umuligt at håndtere som kæreste! Som sagt er jeg vild med nørderne, men det er som regel fordi de virkelig har et eller andet de går meget op i, og som holder dem kørende i hverdagen. Der er ikke noget mere kedeligt end folk der slet ikke foretager sig noget. Intelligens er ret vigtigt - ikke dermed sagt at man skal have en IQ på langt over 100 - men at være bevidst om sig selv, have styr på sine følelser, holdninger, sin fortid, nutid og fremtid. Han skal være fornuftig og han skal kunne tage et ansvar. Det er turn-off når folk bare smider ansvaret over på andres skuldre. Det er jo også vigtigt at han har visioner. Man skal kunne føle, at denne her fyr har en fremtid - meget gerne sammen med en selv også.

Lea:

Et eller andet sted vil man jo gerne have lidt af det hele. En sjov fyr som festaben, en flab som brian"en, en romantisk fyr som gentelmanden, kunne ting og sager i sengen som playeren, være sød som den generte og god at fører samtaler med som nørden. Heldigvis er de fleste fyre vel lidt af det hele. Men jeg ville nok helst have en blanding af gentelmanden, den stille og en lille festabe.

Laberlarven:

I byen ville jeg helt klart falde for smartass typen. Når først man har deres blik og interesse så er de nogle søde fyre, Det er i hvert fald min erfaring. Så det ville være ham der var første valg for mig. Det uopnåelige, spændende og hemmelighedsfulde. Man bliver jo nysgerrig.

Ved faktisk ikke hvilken type min egen kæreste er. Mødte ham ikke i byen, så det er svært at sige. Tror min mand er en blanding af alle typerne, men er alle ikke det? Tror alle har en del af de såkaldte stereotyper i sig.

Heidi:

Jeg vil nok de fleste gange ende op med ham playeren eller svigermors drøm (gentlemanden) alt efter hvordan jeg har det og hvordan han er når man kommer lidt tættere på.

Signe:

Jeg ville nok falde for en god blanding af den stille og humørsprederen! Den stilles fordybelse og humørsprederens humør!
ANNONCE
Del

Seneste nyt