Magasinet M!

Hvad nu hvis...

Vi har researchet os frem til 10 eksempler på, hvordan din yndlingsfilm KUNNE ha' set ud.

Hvad nu hvis...
... dinosaurerne i Jurassic Park IV var menneske-hybrider?

Efter planen rammer den fjerde installation i Jurassic Park-serien alverdens biografer i 2014. Men hvis folkene bag holder stædigt fast i dette koncept, der involverer menneske- og øgle-gadekryds, der uden tvivl havde passet fint ind i den nye Spider-man-film, bliver det uden os som publikum.

ANNONCE
Hvad nu hvis...
  ... Matthew McConaughey havde spillet rollen som Jack i Titanic?
Hvad nu hvis...
  ... Rambo døde i den første Rambo-film?

Den første og langt bedste Rambo-film, First Blood fra 1982, er baseret på en bog af samme navn. Og i den dør Vietnam-veteranen John Rambo (spillet Sylvester Stallone) til sidst i bogen. Helt det samme gør sig ikke gældende i filmen, da Sylvester Stallone øjnede mulighederne for en franchise. Scenen, hvor Rambo dør, blev dog skudt, og kan

ANNONCE
Hvad nu hvis...
  ... Tim Burton instruerede Superman og Nicolas Cage spillede hovedrollen?

Vi har som sådan ikke noget imod tanken om, at Tim Burton skulle ha' stået bag en Superman-film. Han gjorde det nemlig aldeles fremragende i de to første Batman-film, Batman (1989) og Batman Returns (1992). Men tanken om, at Nicolas Cage skulle ha' spillet hovedrollen som den kappeklædte helt er decideret ubehagelig at tænke på.

Vi er glade for, at filmen aldrig blev til noget.

ANNONCE
Hvad nu hvis...
  ... Steven Spielberg fik sin vilje med Harry Potter.

Ja, så havde der været tale om en computer-animeret film, hvor Haley Joel Osment (ham den lille knægt, der så døde mennesker i The Sixth Sense) skulle ha' lagt stemme til Harry Potter. Mon ikke filmselskabet bag var glade for, at den idé blev skrottet? For ifølge filmsitet Box Office Mojo er Harry Potter-franchisen verdens mest succesfulde målt i kroner ogører.                                                                                                

ANNONCE
Hvad nu hvis...
... rollen som terminator-robotten var gået til O. J. Simpson?

Arnold Schwarzeneggers mest ikoniske rolle er uden sammenligning hans rolle som dræber-robotten fra fremtiden i Terminator-filmene. Det var med den rolle, han for alvor slog igennem i Hollywood og med et blev verdensstjernen over dem alle.

Men faktisk var der tale om, at netop den rolle skulle være gået til O.J. Simpson. En idé, der dog hurtigt blev skrottet igen, da holdet bag filmen mente, at O.J Simpson var "for sød" til at blive taget seriøst som en koldblodig dræber-robot.

Det var så også seks år før, O.J. Simpson blev anklaget for brutalt at have myrdet sin kone og dennes elsker.  

ANNONCE
Hvad nu hvis...
... Arnold Schwarzenegger slet ikke sagde "I'll Be Back"?

Var han så blevet en verdensberømt skuespiller, milliadær og guvernør i Californien? Ok, måske sat lidt på en spids, men faktum er, at netop den replik er Arnolds trademark og måske én af de mest ikoniske filmreplikker nogensinde.

Men var det op til Arnold selv, var replikken aldrig blevet til noget. Han mente nemlig, den var for svag og feminin. Heldigvis insisterede Terminators instruktør James Cameron.

Resten er historie.

ANNONCE
Hvad nu hvis...
  ... Brad Pitt havde spillet rollen som Tommy Williams i En Verden Udenfor?

Medfangen, der kunne påvise Andy Drufesnes (Tim Robbin) uskyld? Ja, så havde han uden tvivl stjålet ramplelyset fra filmens øvrige og helt igennem geniale skuespillere, og du var måske nødt til at dele En Verden Udenfor som din yndlingsfilm sammen med din kæreste eller søster. Eller mor.

ANNONCE
Hvad nu hvis...
  ... Prometheus havde haft masser af klamme æg og Xenomorphs?

Prometheus havde til at starte med Jon Spaiths tilknyttet som manuskript-forfatter. Dengang var det meningen, at prometheus skulle være en 'rigtig' Alien-prequel i stedet for at ende som en selvstændig film, der blot foregår i Alien-universet.

Men så ændrede instruktør Ridley Scott mening og fik manuskript-forfatteren Damon Lindelof til at omskrive manuskriptet.

Havde du foretrukket den første idé?

ANNONCE
Hvad nu hvis...
... Will Smith havde spillet rollen som Neo i The Matrix?

Ingen tvivl om Will Smith har truffet mange rigtige karrierevalg. Ellers var han aldrig endt, hvor han er i dag. Men når man siger nej til at spille hovedrollen i The Matrix for i stedet at koncentrere sig om at spille en fjollet cowboy i makværket Wild Wild West, må man sgu ærgre sig lidt.

 

På den anden siden er han måske meget glad for, at han takkede nej til rollen, når man ser de to efterfølgende Matrix-film.

ANNONCE
Del

Seneste nyt