Magasinet M!

Hvad vi ved om Elden Ring - det kommende spil fra George R.R. Martin

Action-adventure spil fra RR Martin og skaberne af Bloodborne

"At bygge en verden til Elden Ring med Miyazaki og hans hold har været fantastisk! Grafikken, myterne og action-RPG gameplayet kommer til at levere en uforglemmelig oplevelse. Jeg kan ikke vente på at se, hvordan folk tager i mod det, som Elden Ring har i vente til dem." Lyder det fra George R.R. Martin.

Udtalelesen kommer kort efter, at Bandai Namco og FromSoftware, skaberne af Dark Souls, Bloodborne og Sekiro, præsenterede introduktionstraileren til deres nye spil: Elden Ring.

George R.R. Martin har været en stor del af udviklingen for det nye spil, der bliver det største fra FromSoftware til dato. Spillet bliver et Action-RPG, der graver dybt ned i et mørkt fantasyunivers, der har en både rig og blodig historie i vente.

Spillets kaptajn er udvikler-legenden Hidetaka Miyazaki, der er kendt for at levere fantastiske - og hårde oplevelser, som for alvor taler til hardcore gamere.

Gameplayet har vi ikke set meget til, men vi ved nu, at spillet både bliver tilgængeligt på PC, Xbox One og PlayStation 4.

Der vil løbende bliver afsløret mere omkring spillet, på hjemmesiden EldenRing.com.

ANNONCE
Elden Ring trailer
Del

Seneste nyt