Magasinet M!

Hvem har de største bryster i Norden?

Vi elsker at konkurrere med vores nærmeste naboer - og gerne på så mange parametre som muligt. Nu har vi fundet en ny disciplinHvem har de største bryster i Norden?

Island leverede året største overraskelse med at spille sig helt til kvartfinalen ved EM i fodbold. Nordmændene plejer at gøre god figur i skisport. Sverige har levet på Zlatan, og i Danmark spiller vi lidt håndbold.

Men når vi snakker om et af dine yndlingsteder på kvindekroppen, hvem fører så? Det har vi fundet svaret på. Eller, vi har i hvert fald fundet ud af, hvem der har de største.

Det är sol ute och jag får härliga vårkänslor :)! Inte direkt så jag kan bada men drömma om det går kalasbra. Vad gör ni den här söndagen? #spring #goodtimes #bikini #dreaming

A photo posted by Marie Plosjö artist (@marieplosjo) on Feb 7, 2016 at 3:36am PST

ANNONCE

The Journal of Health Sciences har udarbejdet en rapport, som via utallige mængder af data, der alle omhandler kvinder og deres bryster, giver os svaret på kvindernes gennemsnitlige bryststørrelse på kryds og tværs af jordens kontinenter.

Jep, der er god grund til at være imponeret. Nogle af de hårdeste metoder har været i brug, heriblandt "visuel undersøgelse", "undersøgelses tape" og 3D-scanning. 

Som udgangspunkt skyder vi på, at 3D-scanning er den mest præcise, medmindre eksaminator er lige så fingernem, som Kenneth fra redaktionen, er til at åbne BH'er.

? #joannakrupa

A photo posted by Joanna Krupa (@joannakrupa) on Jul 10, 2016 at 12:23pm PDT

ANNONCE

Undersøgelsen tager udgangspunkt i kvinder mellem 28 og 30 år. Resultatet er i ml og er den samlede volumen for begge bryster.

  • Polen - 968 ml
  • England - 879 ml
  • Holland - 801 ml
  • Norge - 638 ml
  • Tyskland - 620 ml
  • Finland - 614 ml
  • Sverige - 599 ml
  • Danmark - 574 ml

Desværre for os i lille Danmark, ligger vi ikke så højt på ranglisten, når vi sammenligner os med de omkringliggende lande. Men bare rolig, for det kan der være flere årsager til, og ingen af dem er nødvendigvis dårlige.

Selvom brysterne er store, er det ikke ensbetydende med de er "gode". Desuden hænger et par store fortrin som regel også sammen med lidt ekstra på sidebenene. 

Derfor skal vi måske i stedet glæde os over, at vi lever i et land med et utal af smukke kvinder med sund figur.

PSSSSST: USA topper listen med hele 1.668 ml - Kan du gætte hvorfor?!

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt