Magasinet M!

Hverdagens værste sexskader

Sex er godt, sex er sundt. Men der kan desværre også forekomme nogle uheldige komplikationer, når man. bl.a. hiver Kama Sutra med hjem..

Vi har samlet nogle af de mest ubehagelige nedtursøjeblikke under og efter sex, som helt sikkert får en til at tænke sig om en ekstra gang, før man kaster sig ud i 'den arabiske trillebørsdoggyhelikopter' - eller noget i den stil.

Muskel-, knogle- og kropsskader
Den mest udbredte skade er en forstrakt muskel som resultat af lidt for vilde sexlege. Skarpt efterfulgt kommer ryg- og nakkeskader, brandsår fra tæpper, forvredne og forslåede skuldre, lår og knæ, brækkede fingre og en lang række andre skader. Det er lige meget med billedrammerne på natbordet, men kroppen såvel som kalorius er alligevel en god idé at passe lidt bedre på! Øvelse gør mester.

Husdyr
Skulle du være ejer af et kæledyr i form af enten hun eller kat, kan det muligvis være en ret så god idé, at lukke dem ud af soveværelset, når der skal ske noget frækt på lagenerne. Flere uheldige kæledyrsejere, specielt katteejere, har, midt under elskovsaktien, oplevet at blive angrebet af deres psykotiske lille klo-befængte mini-tiger – med skarpladte kløer springer visse katte på ryg, røv og andre langt mere følsomme steder og efterlader nogle ret så ubehagelige kradsmærker.

Nogle mener, at det er deres instinktive side, som får dem til at beskytte deres ejer, da denne seksuelle oplevelse måske ved et par stønnende lyde kan virke som et overfald på ejeren. Så smid Garfield udenfor, hvis du vil undgå at få fileteret dine ædlere dele!

Chili
Har du lige spist chili? Vent et par timer med the dirty stuff.
En kvindelig læge har fortalt, at hun engang fik en patient ind på hospitalet, som faktisk havde fået rigtige brandsår i underlivet som resultat af mandens mundtlige færdigheder efter en aftensmad med stærke krydderier. Holy fucking shit, det må have været noget af en sindssyg chiliret!

Sprunget streng
Av av. Drengene tager sig allerede i skridtet af sympatismerte, da strengen på penishovedet ikke er noget, man har lyst til at få ødelagt. Men det kan altså ske under vilde sexleje, og kan efterlade store ar og en store risiko for at det sker igen. Der er ikke nogen livsfarlige eller fatale konsekvenser, men det gør sikkert ondt som ind i helvede og giver desværre nogle ugers cølibat.

Sugemærker
Ja, det var måske sjovt i folkeskolen, når man kunne gå stolt rundt med det rødplettede mærke på halsen og vise alle, at man faktisk bare er mega sej. Hvor utroligt det end lyder, kan det faktisk være rigtig farligt. En kvinde i New Zealand fik så kraftigt et sugemærke af sin mand, at han faktisk forårsagede en mindre blodprop i hendes halsarterie, som efterfølgende resulterede i et mindre hjerteanfald. What the fuck! 

Broken dick”
Mange har hørt rygterne og historierne, men det er faktisk den pure sandhed! Man har dog ikke en knogle i banditten, som kan brække, men man kan stadig få voldsomme skade på penis som resultat af for voldsom omgang med erigeret en af slagsen.

Hvad sker der så egentlig, når krabaten brækker?
Penis er opbygget af to svulmelegemer, som ligger sideløbende med hinanden. Hvis penis bliver bøjet for hårdt eller for hurtigt som resultat af kærestens nye sex-yoga tricks, kan svulmelegemet rives over, hvilket resulterer i nogle smertefulde blodige udposninger i penis. Ikke nok med smerten, men du skal højst sandsynligt igennem en længere operation og må være foruden seksuelt nærvær i en helvedes lang tid. Det gælder både hunkøn såvel som klør fem, kammerat!

Kondomer
Flere kvinder har fortalt historier om, hvordan de under oralsex har kommet til at sluge kondomet, hvilket på grund af den bestemt IKKE-fordøjelige materialeform fik vejrtrækningsproblemer og en grim hosten. Selvom de nogle gange er med smag, så er det ikke liiiiiige så smart at få den ned i gennem fordøjelsessystemet.  

Materialeskader
Der findes et utal af forskellige historier om, hvordan sengens ben er brækket, skrivebordet er kollapset eller bare en eller anden form for skade på omgivelserne. Men problematisk bliver det, når materialerne gør skade på de involverede. En kvinde fra Australien var på forretningsrejse, og besluttede sig for at hygge sig med lidt mandligt selskab på hotelværelset. De voldsomme bevægelser fik loftslampen til at falde ned i hovedet på hende, hvilket resulterede i nogle ubehagelige sår på ansigtet. Av.

Men hun er dummere end som først antaget. Frem for at holde sin kæft, tænker man, at hun sagsøger hotellet for dårlige forhold på værelserne. Men næh nej, hun beslutter sig for at sagsøge sit firma, da uheldet skete under hendes arbejdsrelaterede rejse. . . Jeg giver dig lige to sekunder til at komme dig over dumheden.

Hun blev selvfølgelig sat på plads og årsagen blev angivet som et resultat af hendes egne personlige udskejelser.  

Vinderskaden
Og lige en skade her til sidst, som vedkommende virkelig ikke burde tude så meget over:
Sport og sex kan åbenbart nogle gange være en dum kombination. Det fandt fodboldspilleren, Kevin-Prince Boateng ud af, da han forstrakte sin lårmuskel på grund af for meget sex og sport. Hans kæreste skulle eftersigende have krævet samleje mellem 7-10 gange om ugen, og det kunne de gamle lår åbenbart ikke holde til sammen med fodbold.

….

Cry me a fucking river. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt