Magasinet M!

Hvid trøffel, barolo og smørbar gris: Du kan stadig nå at få fingrene i Gorms vilde luksuspizza

Har du også lyst til at fejre weekenden med lidt ekstra selvkærlighed?

Så har Gorm Wisweh og hans restauranter for nyligt designet Danmarks måske vildeste luksus-pizza - som du stadigvæk kan nå at få fingrene i indtil d. 3. november!

De har nemlig udviklet en limiteret luksus-pizza for alle pengene.

Vi snakker en pizza, som på en sprød bund har fået hvid trøffel, mascarpone, ricotta, n'duja (en form for smørbar gris! *heavy breathing*), parmesan, kantareller, grønkål og æg. 

Og til at skylle herligheden ned, så får man et glas barolo i hånden - en vin, som iøvrigt er blevet produceret på en vinmark, der tidligere har været en trøffellund.

Perfekt symfoni! (Indsæt 'circle of life' fra Løvernes Konge her!)

Gorm selv udtaler følgende om projektet:

”Du kan simpelthen ikke putte mere kærlighed per millimeter ind i en pizza, end der er i den her. Det er absolut noget af det sjoveste, vildeste og lækreste vi har leget med i Gorm’s. Selv en relativt hårdfør kok som mig bliver rørt til tårer ved tanken om så mange fantastiske råvarer samlet på ét sted. Gastronomi handler om at gå på opdagelse i smagene og give den hele armen i smagens tjeneste, og det er nøjagtigt det vi gør her.”

Smut forbi Gorm's i weekenden for en pizza udover det sædvanlige!

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt