Magasinet M!

Hvilken weekendtype er du?

Denne artikel indeholder annonceret indhold. 
 
Ender du tit med at lave det samme hver weekend, eller er du typen, som altid har dine weekender helt booket op? Her kan du få idéer til at fylde din weekend ud alt efter, hvad overskuddet og lysten er til. 

Sofaræseren

Måske er du som de fleste andre, der elsker at slappe af på sofaen, når vi rammer weekenden. Efter en lang uge med arbejde eller skole, så er det også vigtigt at få ladet godt op til den næste uge. 
 
Når du har brug for en hjemmedag med max afslapning, så kan du smide dig på sofaen og se en god tv-serie. Du kan også hygge dig med et sjovt spil online casino. Måske er du i gang med en bog, som du kan slappe af med at læse. 
 
Det kan også være, dine weekender går hurtigt med at følge med i, om odds’ene går hjem, i mens du følger de seneste, vigtige fodboldanalyser i op- og nedtakten. 

Den sociale

Weekenden er også genial til at få catchet up med venner og familie. Din weekend kunne for eksempel se således ud, hvis du gerne vil nå at se så mange som muligt: 
 

  • Ud og drikke øl med studiegruppen eller kollegaerne fredag aften
  • Plej tømmermændene med dagens Premier League-kampe sammen med vennerne
  • Måske skal du på date eller i byen igen lørdag aften?
  • Søndag er tit familietid. Måske skal du til fødselsdag eller barnedåb?
  • Søndag er også oplagt til at tage på stadion om eftermiddagen og se Superliga
ANNONCE

Du har sikkert mange andre gode idéer selv at supplere op med, for at få en sjov, socialt pakket weekend. En anden klassiker er også weekendturen, eller den forlængede weekend væk et sted. 
 
Weekendturen til udlandet med kæresten eller vennegruppen er meget populært. Og har ingen af dem tid til at tage med dig, så kan det også være en fed oplevelse at tage på weekendtur til en storby alene og opleve lige præcis det, du har lyst til! Om det så er fodbold, kulturlivet eller shopping. 

Action-elskeren 

Må der gerne ske noget i weekenden? Elsker du, at der er gang i den hele tiden? Du kan finde sjove aktiviteter i den by, du bor i, og dermed finde nye hobbyer og møde nye mennesker. Alt fra ekstremsport til kajakroning er sjove, actionprægede aktiviteter, som kan være sjove at kaste sig ud i, i weekenden. 
 
Du kan også holde dig opdateret omkring, om der for eksempel er et maraton, en iron man eller andet, som kunne være sjovt at træne op til og deltage i. Det er også fedt at træne sammen med venner eller måske en god kollega for at nå i mål.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE