Magasinet M!

Hvis jeg...

... var en mand...Hvis jeg...
Har du nogensinde tænkt på, hvilken type kæreste du kunne tænke dig, hvis du nu var det modsatte køn? Der er ingen tvivl om, hvad vi piger vil have, udover, at vi vil bestemme, dominere, vælge middagen, filmen i biffen, hans tøj... og jeg kunne blive ved i det uendelige. Og så er det jeg tænker, de mænd må da kunne lide at have en mor i nærheden!

Hvis jeg var en mand, ville jeg ønske mig en superlækker kæreste, der ligner en høne, du ved med stor røv, lille hjerne og så hopper hun op på pinden hver aften. Hun skulle bare have én hjernecelle mere end en rigtig høne, for ellers ville hun gå og skide på gulvet hele dagen, og det er mig nu engang for vammelt, og så højt vil jeg dog aldrig elske nogen.

Hun ville få klar besked om, at hun ikke behøver tage paraplyen med når hun kommer på besøg, heller ikke på en regnfuld efterårsdag. Det regner alligevel ikke mellem køkkenet og soveværelset. Men inden vi når så langt, vil jeg få hende til at lave lækker mad til os, og mens hun står der, drivvåd og kokkererer, vil jeg stå bag køkkendøren og onanere. For helt ærligt, hvor mange af jer "mænd" er nogensinde blevet taget i at onanere bag en køkkendør? Der kan I bare se, det er et skide godt sted. Det bør faktisk udråbes til sådan et onani-sted nr. 1.

Jeg skulle også helt klart have vandseng, det er bare lige så sikkert som amen i kirken. Hold kæft, hvor skulle bølgerne gå højt. Men i det sekund jeg opdagede, at den er blevet til noget der minder om Det Døde Hav, ville jeg skifte kæresten ud med en lækker sild. Der skal jeg trods alt bare lægge benene til side og så ellers nyde resten. Og så ville jeg være lige så ærlig som alle andre mænd, i hvert fald i sengen. Jeg ville minde mig selv om altid, at sige - Jeg elsker også dig, ja, vi skal være sammen for altid og bare sut til skat, jeg skal nok sige til før jeg kommer. Ja right! Gu' vil jeg da ej sige til. Et blowjob skal da afsluttes med manér.

I kender garanteret de der piger, der altid skal spørge hvad de skal have på. Den gule, den røde eller den sorte. Lige som alle andre "kyllinger" ville jeg nok lade som om jeg giver hende ret, i det mindste i starten af forholdet. Men når hun begynder på alt sit vægtpladder, og hopper glad ned fra den om morgenen og næsten råber: "Ej skat, den er nede på 55 kg nu", ville jeg lige minde hende om at veje dåsen med. Jeg ville ikke kunne holde alt det egotrippede pladder ud. I ved, kvinder skal altid veje mindre end veninderne og kollegaerne. Det er vist et must!

Jeg har også tænkt på, hvad I siger til jeres kærester når de brokker sig over, at I snorker som bare pokker. Når de truer med ørepropper og akupunktur-behandlinger. Egentlig tror jeg, at jeg ville minde hende om, at hun skal være glad for at have en kæreste med så store nosser. At de hænger ned over røvhullet og lukker for ventilationen, kan jeg lige som ikke rigtig gøre for, vel?

Hvis jeg skulle komme så langt ud at skide, at jeg ligefrem gifter mig med hende ville hun få klar besked når hun på bryllupsnatten fortalte mig, at hun havde været i seng med mange mænd. Hævnen er sød, og med alt det en mand må stå model til fra herskesyge kvinder ville jeg være rigtig grum og sige, - Ja, det er godt skat, det har jeg også, så vend dig bare om.
ANNONCE
Del

Seneste nyt