Magasinet M!

Hvor er orgasmen?

Kære Sabina. Jeg har været sammen med min kæreste i ca. 1 1/2 år, og vi har det faktisk rigtig godt sammen. Vores sexliv er også dejligt men.....jeg har mere lyst end han har.

Hvor er orgasmen?
Hvor han højst har lyst to gange om ugen har jeg lyst tre-fire gange om ugen.

Og efter at han en gang har afvist mig, da jeg sagde at jeg havde lyst, tager jeg nu ikke mere initiativet.

Er der noget jeg kan gøre for at ændre på det?

Jeg har lige et andet lille problem!: Når jeg er alene og onanerer, kan jeg sagtens få orgasme, men når jeg elsker med min kæreste kan jeg ikke.

Og det er selv om, han gør de rigtige ting og rører mig de rigtige steder, og jeg syntes det er kanon-dejligt.

Hvorfor er det sådan? Og hvad kan jeg gøre ved det?

Det skal lige siges, at jeg ALDRIG har fået orgasme under selve samleje med nogen mænd overhovedet. Min eks er den eneste mand, der indtil nu har fået mig til at komme, og det kunne jeg kun, hvis han slikkede mig.

Det piner mig rigtig meget, at jeg ikke kan få orgasme med min kæreste, og håber inderligt at du kan hjælpe mig.


Mange hilsner Maria.

Søde Maria!

Du har en sund appetit på sex, og hvis din kæreste ikke altid har overskud kan du sagtens tilfredsstille dig selv. Dygtig pige!

Han er heldig, da det tit er det omvendte scenario ? at det er kvinden, der ikke rigtigt gider. Det er surt at blive ?afvist? når vi lægger op til sex, men hvis vi ikke tager nogle chancer og viser tydeligt når vi har lyst, brænder vi hurtigt inde med en masse potentielle stjernestunder og seksuel energi.

Det virker som om, I har et dejligt forhold, der sagtens kan tåle, at du bliver ved med at tage initiativet til sex. Det er ærgerligt, hvis du holder op, fordi du har fået et nej nogle gange. Det er jo ikke personligt at han er træt eller uoplagt.

I forhold til at få orgasme sammen med din kæreste ? har du svært at slippe kontrol 100 procent?

Tænker du lidt for meget over, hvordan han har det? Prøv at vise ham, hvordan du gør, når du masturberer. Han vil lære sig hvordan lige præcis du fungerer, og du vil lære at give slip.

ANNONCE
Del

Seneste nyt