Magasinet M!

Hvor fedt er det at være pige?

Vi fatter ikke, hvad der sker inde i hovedet på piger, så vi har forsøgt at finde ud af det - ved at prøve ti ting, piger gør hele tiden.

Hvor fedt er det at være pige?
WELLNESS MED EN VENINDE

Derfor gør de det: "Det er en fantastisk luksus, og du får ordnet verdenssituationen med din veninde. Det er tit sådan noget, vi giver hinanden i fødselsdagsgave."

Sådan føles det: Lærlingen fra redaktionen putter neglelak på mig, mens jeg har mudder-creme i fjæset og agurkeskiver på øjnene. Huden i ansigtet strammer, og det er svært at tale, så jeg holder bare min kæft.

Jeg føler mig som en abe, der får sin pels gennemset af en anden abe. Det virker ret fjollet at fylde krydderen med creme og stikke grøntsager i øjnene, men det er nu meget rart at få lidt opmærksomhed.

Så slemt var det: 3 ud af 6

ANNONCE
Hvor fedt er det at være pige?
CAFÉBESØG MED CAFÉ LATTE

Derfor gør de det: "Den lune latte skaber en lidt intim stemning. Det er noget vi drikker, når vi skal hyggesludre i flere timer."

Sådan føles det: Det er første gang, jeg får en café latte. Den smager af meget tynd kaffe, og det virker utroligt fimset at sidde og røre i den med en ske. Jeg vil hellere have en halv liter fadøl ligesom gutterne.

Vi er tre fyre, der faktisk ikke har noget som helst at tale om, hvis ikke det handler om damer eller sprut, så vi sidder mest i stilhed og kigger rundt på cafeen. Det er kedeligt og spild af tid. Hvor er den nærmeste sportsbar?

Så slemt var det: 2 ud af 6

ANNONCE
Hvor fedt er det at være pige?
EN TUR I IKEA EFTER NIPS

Derfor gør de det: "Ikea er et slaraffenland af geniale ting, man ikke anede, at man ikke kune leve uden. Det er lidt som at gå på opdagelse, når man cruiser ned ad gangene."

Sådan føles det: Allerede ved indgangen får jeg voldsomt pres på. Ikea i Høje Taastrup er fyldt med mennesker, og jeg har allermest lyst til at styre direkte efter pølseboden. Oven i hatten er ruten til kassen lagt, så man kommer igennem SAMTLIGE hjørner af bygningen, før man kan slippe ud.

Det er umuligt at overskue det enorme udvalg, så jeg smider nogle ligegyldige duftlys i indkøbsposen, mens jeg bruger over 45 minutter på at vade forvirret rundt og glo på ting, jeg ikke aner, hvad skal bruges til.

Så slemt var det: 5 ud af 6

ANNONCE
Hvor fedt er det at være pige?
VOKSE BIKINI-LINJEN

Derfor gør de det: "Vi gør det til dels, fordi I synes, det er lækkert - selvom vi ikke er meget for at indrømme det."

Sådan føles det: Mine underhylere er trukket op, så den varme voks kommer helt op til mit dinglende vedhæng. Jeg tager tre dybe indåndinger, før jeg river papirlappen af.

Rrritch! Hold da kæft, hvor det bløder... Undervejs gled min hånd, så jeg har ikke engang fået det hele med. Altså må jeg rive en gang til.

Det er uden tvivl den værste smerte, jeg nogensinde har følt. Så næste gang, en pige har lidt ekstra dusk, vil jeg ikke svine hende som jeg plejer. 

Så slemt var det: 6 ud af 6

ANNONCE
Hvor fedt er det at være pige?
TIMELANGE, LIGEGYLDIGE TELEFONSAMTALER

Derfor gør de det: "Der er overhovedet ikke noget ligegyldigt i at få venindens udførlige referat af hendes samtale med kæresten eller en anden veninde."

Sådan føles det: Det er to uger siden, jeg sidst snakkede med min mor, så jeg ringer til hende. Jeg kan godt mærke, at det er hende, der gerne vil snakke, og samtalen kunne fortsætte uendeligt.

Hver gang der er tavshed, siger hun: "Såååå deeeet", og jeg finder på et eller andet at spørge hende om. Vores snak kunne være overstået på fem minutter, og derfor virker det som spild af tid, men min mor blev glad.

Så slemt var det: 2 ud af 6

ANNONCE
Hvor fedt er det at være pige?
SHOPPE EN HEL DAG UDEN AT KØBE NOGET

Derfor gør de det: "Det er bare skønt at se alle de nye ting, røre ved dem, prøve dem og drømme om, hvordan ens liv bliver meget bedre, når man får dem på."

Sådan føles det: Det er lørdag og næsten umuligt at komme frem og tilbage på Strøget i København. Mine tømmermænd spiller stangtennis med kraniet, mens jeg vader rundt mellem butikkerne og forsøger at forstå, hvorfor det her skulle være fedt.

Det er da tidsspilde at gå ind i en butik, hvis ikke man skal købe noget... Jeg går jo heller ikke ind i en pølsevogn, hvis ikke jeg er sulten, vel?

Så slemt var det: 5 ud af 6

ANNONCE
Hvor fedt er det at være pige?
GÅ MED HØJHÆLEDE SKO OG G-STRENG

Derfor gør de det: "Stiletter giver dejlig opmærksomhed fra mænd, og man føler sig sexet. Og vi ved jo, at I kigger på vores bagdel - derfor g-strengs-trusserne. Nogle kvinder elsker dem, andre synes, de er topubehagelige at have på."

Sådan føles det: I starten er det slet ikke ubehageligt, men efter et par timer begynder min krop at brokke sig. Mine ankler er ømme, fordi jeg konstant vrikker om, mine lægmuskler føles som om jeg har løbet ti km, og g-strengen river og flår i mellemkødet.

Jeg fatter ikke, at piger kan holde det ud, men flere af mine kvindelige kolleger har da rost min røv, der åbenbart ser godt ud i højhælede sko. Hmm...

Så slemt var det: 2 ud af 6

 

ANNONCE
Hvor fedt er det at være pige?
SE SEX AND THE CITY

Derfor gør de det: "Den har det hele: Kærlighed, mænd, mode og superseje, sjove, smukke kvinder. Jeg så faktisk en bid af den i morges på dvd, inden jeg tog på arbejde."

Sådan føles det: Hvis man sorterer al den irriterende pigefnidder fra, gemmer der sig faktisk enkelte brugbare ting i Sex And The City.

Samantha er den slutty veninde, der knalder alt og alle, og du får lov til at se ret meget nøgen hud. Men for helvede, hvor snakker de meget om sko og tøj.

Så slemt var det: 5 ud af 6

ANNONCE
Hvor fedt er det at være pige?
BESTILLE SALAT OG SMAGE PÅ VENNERNES MAD

Derfor gør de det: "Hvorfor nøjes med én ret, hvis man kan smage tre? Det er bare hyggeligt at smage lidt på hinandens mad."

Sådan føles det: Jeg har det ret skidt med at sidde og gafle af drengenes fritter, men min Salade Nicoise ser bare så ringe ud. Selvom jeg er møgsulten, har jeg ikke lyst til at få nogen af grøntsagerne ned i mavesækken.

"Hey, du kunne sgu da bare have bestilt noget andet," siger gutterne. Jeg tager af deres fritter alligevel, og jeg ved godt, det er dårlig stil. 

Så slemt var det: 3 ud af 6

ANNONCE
Hvor fedt er det at være pige?
LÆSE LÆGEROMAN

Derfor gør de det: "Det er prinsen, der kommer og redder prinsessen, og så bliver de meget, meget lykkelige. Det er den romantiske historie om den store kærlighed, som de fleste kvinder drømmer om."

Sådan føles det: Russerens Elskerinde er 155 sider med porno til piger, og jeg har nærmest fået hold i nakken af at ryste så meget på hovedet over, hvor dårligt det er. "Han løftede hende op mod sig og trængte ind i hende med et enkelt, dybt stød" - sådan lyder tøseversionen af en russisk milliardær, der gennemknalder en ung jomfru.

Da jeg når til sidste side, går det op for mig, at jeg lige har spildt fire timer af min søndag - fire timer, jeg kunne have brugt på at gå til gudstjeneste. Der er da i det mindste sprut.

Så slemt var det: 4 ud af 6

ANNONCE
Del

Seneste nyt