Magasinet M!

Hvor kom den fra? Ferrari præsenterer overraskende targa-model

Det er sjældent, vi oplever, at en ny bil dukker op ud af det blå. Men denne gang har Ferrari taget røven på verdenspressen og afsløret en helt ny model ved et lukket arrangement.

Hvor kom den fra? Ferrari præsenterer overraskende targa-model

The Passion of the Christ

Historien om Kristus' pinsler er en af de mest omdiskuterede film i nyere tid. Og den er også den film på listen, der har kostet flest liv. Hele to gange er biografgængere gået ind i biografen uden at komme ud i live.

Filmen indeholder mange voldsomme scener, hvor Jesus bliver pint og hængt på korset. Og det var netop en af de scener, der kostede det første dødsfald. En 56-årig kvinde fra Arkansas i USA blev så berørt af scenerne, hvor Jesus bliver sømmet op på korset, at hun fik et hjerteanfald og faldt om på stedet. Hendes liv stod ikke ikke til at redde.

I anden omgang var det en brasiliansk præst, der havde lejet en hel biograf for at se filmen sammen med sin meninghed. Det viste sig at være en dårlig idé for den 43-årige præst, der undervejs i filmen blev så berørt af sin frelsers lidelser, at han endte med at falde dø på stedet.

The Conjuring 2

Toeren er sjældent lige så gode som etteren, og særligt for en 65-årig mand fra Indien var toeren af The Conjuring en rigtig grim oplevelse. Manden klagede over, at han havde smerter i brystet under filmen, og tog efterfølgende på hospitalet. Så langt nåede han dog ikke, inden det var for sent. Han blev erklæret død ved ankomsten på hospitalet. Men historien slutter ikke her. Liget af manden skulle senere køres til et andet hospital, men ankom aldrig. Chaufføren af ligvognen var også forsvundet og er aldrig fundet. Måske en idé til en helt anden film.

Grand Masti

De fleste af de film, vi beskæftiger os med her på listen, er film, hvor offeret er død af skræk eller på grund af voldsomme scener. Denne gang er det mere fænomenet 'at dø af grin', vi skal have fat i. Under en biograftur med kæresten for at se den indiske sex-komedie Grand Masti, blev latterkramperne så voldsomme for en 22-årig indisk mand, at hans hjerte stoppede med at slå. Da han ankom til hospitalet, blev han erklæret død. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt