Magasinet M!

Hvor mange må du have knaldet med?

Hvad skal du svare, når en pige spørger dig, hvor mange sexpartnere du har haft før hende? Vi har bedt Womans læsere om at hjælpe dig lidt på vej med løsningen.Hvor mange må du have knaldet med?

58 % af pigerne mener, at det spiller en rolle, hvor mange du har været i seng med.
"Hvis han har været sammen med rigtig mange, er det bare ulækkert. Jeg gider ikke være nr. 175 i rækken. Desuden er chancen for, at jeg er en af de bedste, han har været sammen med, så også rigtig lille. Det værste er dog, at det siger om en fyr, at han er ligeglad med hvem og hvor mange, han knalder med, bare det har en fisse. Dén holdning kan jeg ikke snuppe."
"Fortid er fortid. Bare han har holdt sig i skindet, når han har haft kæreste på."
"Jeg har det med at blive jaloux, selvom det ligger i fortiden. Og så er det jo også surt, hvis han er smittet med noget fra en af de tidligere kvinder."
"Jeg føler mig ikke speciel, hvis han har prøvet alt med en masse andre piger før mig. Det er ikke fedt at prøve noget nyt, hvis det kun er nyt for mig. Plus, det er klamt at tænke på, at han har været intimt sammen med mange..."


42 % af pigerne synes, det er ligegyldigt, hvor mange sexpartnere du har haft.
"Det betyder intet, hvor mange han har været sammen med før mig, så længe han kan holde sig til mig nu."
"Han må da gerne have haft flere end 20. Jeg synes ikke, 22 er slemt, hvis han for eksempel er 30 år og har været seksuelt aktiv i 15. Det er jo heller ikke godt, hvis han aldrig har været sammen med en pige, for så er han nok ikke særligt god i sengen. To-fem stykker ville være det optimale."
"Jeg mener højest, han bør have været sammen med 15. Jeg synes, 15 er mange, men det er muligt at leve med det. Over 15 = pisseulækkert."
"Sådan set er det ligemeget. Et meget højt tal er mindre fedt efter min mening, men det betyder ikke noget, da det ikke nødvendigvis påvirker hans evne til at være tro mod mig."
"Det er ikke det, det handler om. Jeg vil meget hellere vide, hvor mange gange han har været forelsket."
"Det betyder ikke noget. Personligt vil jeg sige, at hvis fyren er jomfru, så får jeg bare den oplevelse ud af det også."
"Han må naturligvis gerne have noget erfaring, men 20 tøser er sgu lige i overkanten."
"Min kæreste har været sammen med 15, men ja, det er en hårfin grænse. Fem-syv stykker er næsten for lidt af en dreng på 20 år, men 30+ bliver også bare klamt."

30 % af pigerne lyver, når de siger, hvor mange de har haft sex med.
"Jeg har i en alder af 24 år haft over 70 sexpartnere. Der er ikke mange fyre, som ikke kan respektere det - eller at mit sextal er højere end deres - så det holder jeg for mig selv!"
"Jeg synes, det er ret så ligegyldigt, hvor mange en mand har været sammen med. Men jeg ved, at mænd ikke har det på samme måde med kvinder. Så jeg skærer som regel lige en 10-15 stykker af listen, så jeg ender på 20."
"Hvis jeg i forvejen ved, hvor mange han har været sammen med, og det er færre end mig selv, så plejer jeg altid at trække cirka en tredjedel fra det rigtige tal."
"Jeg vil ikke have, at fyren synes, jeg er billig. Hvis det er en fyr, der kun har været sammen med én før, så kan jeg sagtens underdrive mit sextal."

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce