Magasinet M!

Hvordan finder man det bedste lån på nettet?

Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at der ikke findes ét lån, der er det bedste. Derimod afhænger det helt og holdent af, hvad du har af kriterier og præferencer.
Derfor skal dit fokus heller ikke være at finde markedets bedste lån. Derimod skal dit fokus være at finde et lån, der harmonerer med de tanker, du har gjort dig. Dog er der en række ting, du altid skal have fokus på.

Er det første gang, du skal optage et lån, er det dog ikke sikkert, at du ved, hvordan du skal bære dig ad med dette. Heldigvis er det noget, du kan blive klogere på herunder.

1. Start med overblikket

Det er vigtigt, at du starter med at skabe et godt overblik. Der findes nemlig ikke blot rigtig mange långivere, men også flere forskellige låntyper.

Derfor skal du være indstillet på, at det kan tage et stykke tid, før du får et godt overblik over markedets mange muligheder. Du gør det dog lettere for dig selv, ved at bruge et værktøj som Loanscouter.com.

Et sådant værktøj præsenterer dig nemlig for en overskuelig og simpel oversigt over de mange långivere og -typer. Dermed er det ikke noget, du er tvunget til at søge dig frem til på egen hånd.

2. Indhent flere lånetilbud

Rigtig mange begår den fejltagelse, at de nøjes med at indhente et enkelt lånetilbud. Det er ganske enkelt ikke en god idé, da du løber en stor risiko ved dette.
Får du kun ét tilbud, er der nemlig en risiko for, at det er et dårligt tilbud. Det kan du dog ikke vide, hvis du kun har fået det ene tilbud, da det vil betyde, at du ikke har noget at holde det op imod.

Sørg derfor altid for at få flere tilbud, så du risikerer at acceptere et lånetilbud, der egentlig er alt for dyrt – eller som ikke lever op til dine øvrige krav i forhold til eksempelvis løbetid, lånebeløb eller noget helt tredje.

3. Sammenlign tilbuddene

Sidste, men også vigtigste skridt, er at lave en sammenligning af de modtagne tilbud. Formålet med dette er, at du ved hjælp af en sammenligning har lettere ved at finde frem til det af de modtagne tilbud, der er bedst.
I denne forbindelse er det særligt vigtigt at holde øje med lånets ÅOP og samlede kreditomkostninger, da disse fortæller om, hvad lånet koster.
Hertil er det også vigtigt, at du sørger for at have fokus på de ting, der er vigtige for dig. F.eks. er der mange, der vægter det højt, at de kan indfri lånet tidligere, uden at det koster dem noget ekstra at gøre, mens andre ønsker et lån med mulighed for afdragsfrie måneder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce