Magasinet M!

Hvordan holder du en legendarisk aften for drengene?

Dette indhold er sponsoreret

Der findes ikke noget bedre en aften, hvor man skal ud og mødes med drengene. Når man mødes i større grupper med sine tætteste gutter, så er det tit der, at det fedeste sker, og der hvor minder bliver lavet. Drenge kan som ingen andre få sjov ud af hinanden og gejle hinanden op til et nærmest uendelig højt niveau, uanset hvilken aktivitet, der er på programmet. Når du skal til at holde din egen drengeaften, så skal den naturligvis være en, man ikke glemmer og en, der går over i historiebøgerne og bliver legendarisk. Hvis din venneflok består af nogle gutter i verdensklasse, så ved du også, at der ikke nødvendigvis skal så meget til for at skabe en legendarisk aften. Det kræver blot, at du sætter de rette rammer, og at folk kommer med den rette indstilling. Er du klar til at lave den absolut bedste drengeaften nogensinde, men måske lidt i tvivl om, hvad du vil lave? Frygt ej! Her kommer en række gode bud på temaer, der kan inspirere dig til at holde en legendarisk aften for drengene, du holder kært.

Spænding på menuen

Hvis der er noget, der kan få en drengeflok op at køre, så er det, når der er noget på spil, altså når der er spænding. Spænding kan være hundrede forskellige ting alt efter, hvem i er. Nogle foretrækker et selskabsspil efterfulgt af en led straf. Andre foretrækker at føle sig heldige i casino, spilleautomater eller andet. En ting, der bestemt kan hæve spændingen til din drengeaften ville være EM odds, når tiden når dertil. Så kan du være sikker på, at i får en hæsblæsende og spændende aften, i sent vil glemme. 

En aften foran skærmen

En mere tilbagelænet og hyggelig måde at tilrettelægge din drengeaften er filmaften. Der er intet som en god gammeldags film. Og hvis man kan få lov at se flere i træk, så er det slet ikke så dårligt igen. Find et fedt tema for aftenen, og køb rigeligt med slik og søde sager. I kan eventuelt fyre op for nogle sjove lege til diverse film. Om i er til gyser, action, adventure, sci-fi eller andet, så skal det nok blive en fed aften med drengene uanset hvad. 

En aften foran computerskærmen

Der er næsten ingen drenge i dag, der ikke har været i berøring med gaming på den ene eller den anden måde. Et fantastisk bud på en drøn-underholdende drengeaften kunne derfor også være et LAN-party. Så længe du har bordplads, stikkontakter og en fornuftig internetforbindelse, så har du alt, hvad du skal bruge for at holde en legendarisk gaming-aften. Find et spil, hvor i kan spille sammen alle sammen, og giv den gas natten lang.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce