Magasinet M!

Hvorfor har mænd brystvorter?

Ny bog besvarer alle de spørgsmål, du ikke selv har været fuld nok til at stille

Hvorfor har mænd brystvorter?

Af: Martin Finnedal

 


Skal du suge giften ud, hvis du er blevet bidt af en slange? Hvorfor giver bønner luft i maven? Og ikke mindst: Hvorfor fanden har vi mænd brystvorter?

 

Svarene på disse og mange flere spørgsmål finder du i en ny bog, ?Why Do Men Have Nipples? ? Hundreds of Questions You?d Only Ask A Doctor After Your Third Martini?.

Bogen er kommet til verden, fordi den ene forfatter, Bill Goldberg, er læge og i den egenskab igen og igen blev stillet de samme spørgsmål når han gik til fester, cocktailparties osv. De mest ?populære? spørgsmål (og selvfølgelig svarene) er med i bogen.


Her er et udpluk:
Hvorfor klaprer vores tænder, når vi fryser?
Svar: For at generere varme.

Kan du blive syg af at bruge offentlige toiletter?:
Svar: Ja, men et gennemsnitligt kontorskrivebord rummer 400 gange flere sygdomsfremkaldende bakterier.

Hvorfor giver bønner luft i maven?
Svar: De indeholder en stor mængde sukkertyper, som kroppen har svært ved at nedbryde og derfor må producere usædvanligt mange bakterier. Resultatet er luft i maven.

Hvad angår slangebiddet skal man være mere end almindeligt stor westernfan for at begynde at snitte i og suge af sig selv. Det kan nemlig give infektioner. I stedet skal du vaske såret med vand og sæbe, holde armen i en lavere højde end hjertet og så i øvrigt søge læge i en helvedes fart.

Og til 48.000 kroner spørgsmålet: Hvorfor har mænd brystvorter?
Svar: I de første fire uger af graviditeten udvikles fosteret ens, hvad enten det skal blive til en dreng eller en pige. Og det er i den periode, brystvorterne ?kommer på?. Først i 6. uge begynder kønshormonerne at arbejde på alt det, der bliver til den store forskel.

Og så er det for sent at gøre noget ved vorterne.

ANNONCE
Del

Seneste nyt