Magasinet M!

Hvorfor være en kedelig kartoffel? Lav sprøde kartoffelsnacks med den her geniale gadget

Ny metode til sprøde kartofler?

Her er din nye yndlingsmetode til at tilberede grøntsagen over dem alle: Kartoflen. Kartofler kommer i et væld af udgaver, og her er det værd at nævne friturestegte, bagte, kogte, tørrede og moste kartofler. Men hvad nu, hvis du kunne lave kartofler på en endnu federe måde?


Hvis du elsker kartofler lige så meget som den gennemsnitlige dansker, ja… Så elsker du kartofler. Og så har du nok også allerede tilberedt kartofler efter alle kunstens regler. Lad os bare være ærlige: På et tidspunkt bliver det altså lidt kedeligt. Heldigvis er der derfor nogen, der har fundet på endnu en tilberedelsesform.

Med en Kitchpro Potato Twister kan du lave kartoffelspiraler, der enten kan frituresteges, bages i ovnen eller grilles. Resultatet er sprøde kartofler, som pynter på tallerkenen, og som knaser lækkert i munden – og vi anbefaler dem særligt i selskab med en kold øl.

Og så bliver twisteren ikke særligt meget nemmere at bruge: Du indsætter en kartoffel, og så drejer du på håndtaget. Når du ikke længere oplever modstand fra kartoflen, tager du kartoffelspiralen ud og stikker et grillspyd igennem. Derefter krydrer og tilbereder du den. 

Selv hvis du er en katastrofe i køkkenet, er det svært at fucke den her op. Bon appetit!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce