Magasinet M!

Hvornår er det ok at prutte foran kæresten? Det afslører ny undersøgelse

Det er kutyme at klemmer ballerne sammen foran sin kæreste, indtil at? Ja, hvornår er det egentlig ok at slippe en stinker løs foran den eneste ene?

Du er på din første date med kvinden, du måske skal tilbringe resten af livet med. Din mave begynder at rumle, og du kan mærke, at en prut presser sig på. Du gør selvfølgelig alt for at holde den inde. For hvis det mislykkes, vil hun øjeblikkeligt synes, at du er en klam weirdo. Men hvordan ser den situation ud efter tre måneder i et forhold? Et halvt år? På din sølvbryllupsdag? For hvornår er det egentlig ok at prutte foran sin kæreste?

Det spørgsmål har sitet Mic nu forsøgt at svare på, efter de har spurgt 125 personer i 20'erne og 30'erne om, hvornår det ikke mere gør noget, at modparten slipper en lugtfyldt aroma ud i soveværelset, mens de selv ligger lige ved siden af.

ANNONCE
Mic.com - Hvornår er det ok at prutte foran kæresten? Det afslører ny undersøgelse Mic.com

29 procent mener, at det ideelt set tager op imod seks måneder, før de føler sig trygge ved at slippe en omgang numsegas løs foran hinanden, mens 25,2 procent siger, at det først er alright at gøre efter minimum et halvt år.

Ca. 1/4 gør det allerede efter et par uger, mens kun 9 procent venter et helt år. Spørgeundersøgelsen drager paralleller til en anden undersøgelse fra datingsitet Match.com, som fandt ud af, at størstedelen af par begynder at sige "jeg elsker dig" til hinanden efter ca. 5 måneder. Og de tre ord kan åbenbart oversættes til "jeg prutter lige". Men det giver måske egentlig meget godt mening, ikke?

Læs mere om undersøgelsen her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce