Magasinet M!

'I am Paul Walker' er dokumentaren for alle Fast & Furious fans

En homage til den afdøde skuespiller

Da Paul Walker mistede livet den 30. november 2013, satte det store ringe i vandet. 

Skuespilleren der havde været en af de bærende kræfter bag det populære Fast & Furious franchise, mistede livet under et velgørenhedsracerløb, hvor han sammen med makkeren Roger Rodas mistede herredømmet over sin Porsche Carrera GT. Begge blev erklæret døde på stedet. 

Walker var næsten færdig med at filme Furious 7, men da ulykken skete, blev der ændret en smule på handlingen, og Paul Walker blev skrevet ud af serien i den afsluttende scene - som et af de smukkeste bromance-øjeblikke i filmhistorien. Sideløbende blev 'See you again' - en film som Wiz Khalifa blev bestilt til at skrive som en hyldest til Walker, en af verdens mest streamede musiknumre, i dag kun overgået af den hæslige Despacito. 

Men Paul Walker var mere end en skuespiller, og det er blandt andet det der udforskes, i dokumentaren 'I am Paul Walker'. Her fortæller venner, familie og kolleger deres historie om Paul Walker, for at skabe et billede af den komplette mand: Far, humanist og skuespiller.

Det vides endnu ikke, hvor og hvornår dokumentaren bliver tilgængelig i Danmark - men vi er ret overbeviste om, at den bliver tilgængelig. 

ANNONCE
I am Paul Walker - Trailer
Del

Seneste nyt

Annonce