Magasinet M!

I dag hylder vi "far-kroppen", i morgen skal du se sådan ud

Du har med garanti en ven (eller ti), der har delt et link, der hylder "far-kroppen". Hvis trenden fortsætter, er her vores bud på, hvad der bliver den næste store trend.

Undskyld, men nogle gange har vi det sgu ligesom om, vi er de eneste i denne verden, som endnu ikke er blevet helt vanvittige. Lige nu spreder "far-kroppen" sig som en ustoppelig steppebrand på de sociale medier. Der er sgu ikke noget i vejen med at have en topmave og rødvinspatter. Men ligefrem at hylde den slaskede krop? Hvad fanden bliver så det næste? Her er vores fem (meget realistiske) bud:

5. Lange og beskidte negle. De beskidte negle viser, du er en rigtig mand. Du sidder ikke bare på en kontorstol hele dagen og arbejder foran computeren. Næ, du bruger dine hænder, gør du. Du er sgu da ligeglad med alle de klamme bakterier og snavs, der har sat sig under dine deforme mandekløer. Det er kun kvinder og mænd, som sidder ned og tisser, der klipper og renser negle.

4. Behåret ryg. Så bliver du ikke mere dyrisk. Og mandig. Kvinderne kan ikke se forskel på dig og en nordamerikansk sortbjørn og føler sig feminine og i trygge hænder, når de er sammen med dig. Du kommer gratis ind i zoo og sparer masser af penge på voksbehandlinger og skrabere. Bare tænk på alle de damer den aldrende og megabehårede pornolegende Ron Jeremy har nedlagt i sin tid. Det bliver dig, hvis rygmanken tillader det. 

3. Monobryn. Du skal sgu da ikke forveksles med nogle af de forfængelige tøsedrenge fra Paradise Hotel, vel?

2. Damerøv. Ahh, den bliver du så glad for, når du sidder ned og tisser. En dejlig stor og blød numse, du kan twerke lige i fjæset på alle damerne i klubben. Pæreformen bliver det helt store hit blandt mænd i 2016. Du hørte det her først.

1. Grimme tænder og dårlig mundhygiejne. Det der med at børste tænder er på vej ud. Engang var det højeste mode at få plejet og bleget sine tænder ligesom Hollywoodstjernene. Men som vi har set det så ofte før afføder en reaktion en modreaktion. Paleokosten har banet vejen for en helt ny livsstil, hvor vi spiser som vores forfædre gjorde det. Nødder, kød og bær. Nu går vi 'all in' og dropper mundhygiejnen. For børstede stenaldermennesket tænder dengang? Nej, det tænkte vi nok.

ANNONCE
Del

Seneste nyt