Magasinet M!

I denne alder har kvinder den bedste sex og får de mest intense orgasmer

Og den vil måske overraske dig...

I denne alder har kvinder den bedste sex og får de mest intense orgasmer

I hvilken aldersgruppe tror du, at vores elskede kvinder opnår de bedste orgasmer? Ja, du har faktisk ikke rigtig nogen idé, men hvor skulle du også vide det fra? Bare rolig, om et øjeblik er du blevet meget klogere.

Menneskerne bag Natural Cycles (en app for kvinder og deres fertilitet) har i en ny undersøgelse spurgt 2600 kvindelige brugere omkring deres seksualitet. Alle kvinderne blev opdelt i tre kategorier: 23 år og under, 23 til 36 år og 36 år og over.

Af de kvinder, der har svaret på spørgsmålene, var det klart den ældste gruppe, som havde mest "sjov" i sengen, følte sig mest attraktive og - måske det bedste af det hele - havde de bedste og mest intense orgasmer. Jep, de ældste kvinder var klare vindere.

I sidste ende, har det at vinde orgasmelotteriet noget at gøre med, at kvinderne i den ældste gruppe har en større selvtillid og bedre selvopfattelse. De yngre segmenter har oftere et forvrænget kropsideal, der medfører en forringet selvtillid og selvopfattelse. Og som du jo udemærket godt ved, handler den gode omgang lagengymnastisk om at være afslappet og selvsikker.

Det lader altså til, at der er god grund til at glæde sig til den alder, hvis du altså er kvinde. Vi mænd 'peaker' noget tidligere. Pis!

ANNONCE
Del

Seneste nyt