Magasinet M!

I denne by har de fået verdens første offentlige onaniboks

"GuyFi Booth" kommer med en laptop, gardiner og en blød stol, så du kan slippe dig løs midt i centrum af New York.

New York er ofte omtalt som byen, der aldrig sover. For mange af byens indbyggere må det være et stressende miljø, men frygt ej, for hjælpen er her. Ifølge tech-bloggen Mashable har New York fået verdens første offentlige onaniboks - placeret i centrum af byen på Manhattan. 

Den usandsynlige, men geniale idé er skabt af firmaet Hot Octopuss. De producerer mandligt sexlegetøj, som går under navnet "Guybrators", og mener, det er et spørgsmål om helbred og livskvaliet.

ANNONCE
Hot Octopuss - I denne by har de fået verdens første offentlige onaniboks Hot Octopuss

"GuyFi Booth", som onaniboksen bliver kaldt, er udstyret med en laptop, en stol og gardiner. Fyrene fra New York kan altså sidde behageligt i et en-mands-rum og nyde den del af internettet, som de ikke tør vise til deres mødre. 

Adam Lewis, der er skaberen af Hot Octopuss, har sammen med onaniboksen et klart budskab.

"Vi leder alle efter nye løsninger for at forbedre vores hverdag, og vi føler, at vi præcist har gjort det med den nye GuyFi booth," siger han til mediet helloU   

Om onaniboksen bare er et mediestunt, ved vi endnu ikke. En ting er dog sikkert: Helbredet er vigtigt og kan stresset klares med en omgang 5 mod 1, er det bare at klø på.

Selvom liderligheden rammer dig med lynets hast, skal du huske på, at det som udgangspunkt er ulovligt at onanere i det offentlige. Fyren herunder lider en grum skæbne, og kunne have nydt godt af "GuyFi Booth"!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE