Magasinet M!

I FC24 opdateres spilleres motion-capture løbestile i takt med afviklingen af live-kampe i den virkelige verden

EA Sports tager et deep-dive i teknologien bag FIFA-afløseren


Spændingen omkring EA Sports FC24 er stigende - og selvom det ikke længere bærer FIFA-navnet, er det ikke svært at lure: FIFA-afløseren for 2024 er godt undervejs. 

EA Sports har fulgt deres annonceringstrailer op med en gameplay-deep dive video, der dykker videre ned i de forbedrede teknologier, der rulles ud til det nye spil i løbet af året. Her er de vigtigste:


HypermotionV: Flere måder at bevæge sig på

Hypermotion2 fra FIFA 23 er blevet opgraderet til HypermotionV i EA Sports FC 24. Det tilfører mere end 1.200 unikke løbestile til fodboldspillerne. 
Som noget nyt bruger Hypermotion nu motion capture fra virkelige kampe, som de sker. Det betyder, at flere og flere spil vil blive tilføjet til spillet, efterhånden som de finder sted i løbet af året. Alt lige fra afleveringer, skud, tacklinger, bevægelser og træk vi endnu ikke har set vil blive tilgængelige, efterhånden som de sker.

AcceleRate 2.0: En ny dimension af spillerstyring

AcceleRate er tilbage for EA Sports FC24 sammen med endnu flere AcceleRate-stile. De fleste spillere falder ind under den kontrollerede kategori, men de mere adrætte spillere værende 'Eksplosive'. Fire nye stilarter kommer næste år, nemlig; Controlled Explosive, Mostly Explosive, Controlled Lengthy og Mostly Lengthy.

Playstyles: Mere end bare tal

Playstyles ser ud til at overtage fra abilities næste år. Opta er blevet bragt ind for at levere data. Playstyles går ud over de samlede ratings for at bringe virkelige aspekter til spillere for at gøre dem endnu mere unikke. 34 PlayStyles vil blive introduceret, inklusive Power Shot, Bruiser og Trickster.

Frostbite: Mere realisme end nogensinde

Den forbedrede Frostbite-motor vil bringe endnu mere realisme til spillerne vi ser i FC24. En ny SAPIEN-karakterteknologi vil transformere den måde dine spillere ser ud og bevæger sig med realistisk designede spillermodeller, der er korrekte ned til den mindste detalje.

Skill Moves

Der kommer også tilføjede skill moves til FC24. Der kommer fire nye moves, og to fra Volta bliver implementeret i andre spiltilstande. De fire tilføjede skill moves er; Ball Roll Drag, Drag Back Turn, Flair Nutmegs og Flair Rainbow. Trickster Flicks og Trickster Ball Roll er blevet taget fra Volta for at blive brugt på tværs af spillet, men din spiller skal have Trickster PlayStyle for at udføre dem.

ANNONCE
EA Sports FC24 - Gameplay Deep Dive
Del

Seneste nyt