Magasinet M!

I G&T-underskud? Smag over 300 forskellige gin og tonics til Copenhagen Gin Festival

Gin-hyldest i august.

Corona er så småt færdig med at hive glæde ud af vores liv - håber vi - og nu kan gin-elskere godt begynde at glæde sig.

Senere i august bliver der nemlig afholdt Copenhagen Gin Fest for første gang siden 2019.

Og her mødes gin-entusiaser og G&T-aficionados til en stor messe for at hylde, drikke og nyde gin i selskab med andre ligesindede.

“Vi har alle levet hver for sig, i et limbo af uforløst forsamlingslyst, siddet bag skærmen, måske nydt en cocktail alene. Men nu skal det være slut. Vi trænger til at se hinanden, tale sammen og nyde gode dråber som før. Vi tager livet og samhørigheden tilbage. For vi har savnet at mærke, at vi lever!”
Sådan udtaler arrangøren bag Copenhagen Gin Fest sig om den lange ventetid og forløsningen over igen at kunne få dannet ramme om den populære gin-event.

Messen byder på en masse forskellige udstillere, destillerier og smagsprøver. Alt fra hvordan man mikser en solid gin-cocktail til en fortælling om den lange rejse fra krydderier til endelig produkt på flaske. 

Grundet den stadigt gældende forsamlingsrestriktion vil folk blive lukket ind til messen i sessioner på 3 timer med 1500 mennesker. 

Copenhagen Gin Fest Messe 2021 afholdes i Lokomotivværkstedet fra 11-14. august. 

Klar på at boltre i over 300 forskellige slags gin og tonics?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE