Magasinet M!

I hegnet i Herning

Herning viser sig fra sin bedste side, når diskotekerne åbner, og natteravnene vrimler ud i flok. Pigerne er tilmed snaksaglige, fandens lækre og kan højst sandsynligt drikke dig under bordet. Vi bøjer os!

I hegnet i Herning
Bryggeriet

Bryggeriet serverer fremragende øl og mad i hyggelige, velindrettede omgivelser. Under kyndig vejledning fra personalet er man sikret en restaurantoplevelse, der fungerer som en perfekt start på en aften i byen. Selv om det ikke er det billigste sted i Herning at spise, så er 159 kr. for en burger trods alt til at overkomme. Når den samtidig skylles ned med restaurantens hjemmebryggede og aldeles velsmagende pilsner eller ale er man vældig godt i gang.

5 stjerner

ANNONCE
I hegnet i Herning
Murphy's

Den hyggelige pub er et godt sted at varme op til byturen. Billige øl og god livemusik sørger for stemningen, og for de sportsinteresserede er der en storskærm, så man kan se bold, mens man drikker. De smukke piger dukker efterhånden op, når mørket falder på, og hvis man savner en anderledes oplevelse, kan man på forhånd invitere gutterne på øl- eller whiskeysmagning på den autentiske irske pub. På den måde har man både været lidt kulturel OG er blevet småfuld. Klassisk win-win!

Fox & Hounds4 stjerner

ANNONCE
I hegnet i Herning
Fox & Hounds

Fox & Hounds kalder sig selv 'Det hyggeligst sted i Herning', og det kan de egentlig have ret i trods stavefejlen. Atmosfæren er venlig, og pigerne i baren er smukke som bare fanden. Kl 22.00 går et liveband på, som spiller til kl 1, hvor dj'en lokker stedets mange flotte piger ud på dansegulvet. Priserne er fornuftige, og for de rygetrængende er der en lille afdeling, der belejligt nok ikke er afskåret fra resten af festen. Oveni hatten råder Fox & Hounds over et kæmpe ølhorn, så du kan prøve at slå rekorden (1 liter bundet på 1,3 sekunder) mens du alligevel er i byen.

5 stjerner

ANNONCE
I hegnet i Herning
Baren

På Baren er entréen gratis, og der er dobbelt op på drinks - altid. Altså: Du får to drinks, hver gang du bestiller én. Nakken går desuden næsten af led, og kæben bliver slæbt henad gulvet, når man går igennem den lille bar, for hold fast hvor er tøserne godt skruet sammen på stedet. Fotografen knipser på livet løs, og det venlige personale gejler en fantastisk stemning op på det forholdsvist lille sted. Rygerne har deres eget flirtehjørne i enden af lokalet, hvor man nemt kan falde i snak med en af Hernings utallige yndige unge piger.

6 stjerner

ANNONCE
I hegnet i Herning
Zwei Grosse Bier Bar

Når bartenderne er piger i tyrolertøj, som danser på baren, ved man bare, at festen er god. På Zwei Grosse Bier Bar er der proppet, men stadig masser af plads til at boltre sig på dansegulvet, drikke sig en kæp i øret ved et af de mange borde eller slå søm i en træstub, som en anden vildmand. Det er ægte afterski-stemning, og aldersfordelingen er tilpas blandet. Dejligt sted!

4 stjerner

ANNONCE
I hegnet i Herning
Crazy Daisy

Crazy Daisy i Herning er Danmarks største af slagsen, og det mærker man med det samme! Der er tonsvis af lækre piger på dansegulvet, i baren, på sofaerne, i rygerummet - overalt! Man bliver hurtigt betjent af det søde personale, og to separate fester med hver sit tema kørte ufortrødent i hver sin afdeling, så der er noget for enhver smag. Det er tydeligt, at når Hernings ungdom vil holde en abefest uden grænser, er det på Daisy, man samles. Og det forstår vi egentlig godt.

6 stjerner

ANNONCE
I hegnet i Herning
Aftenens babe:

Monica
19 år
Spottet på Baren

I hegnet i Herning
Rating af Herning:

Baberating: 6 stjerner
Scoremuligheder: 5 stjerner
Pige-til-mand-faktor: 5 stjerner

Rating:
92 %

Kommentar:
Hvis utallige lækre piger, fed stemning og billige øl er noget for dig, så er Herning svaret. Jyderne (og byens mange udvekslingsstudenter) viser dig venligt, men bestemt hvordan man fester igennem, og det er ikke svært at falde i snak med de mange søde tøsebørn. Der går ikke længe, før Herning får besøg igen!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce