Magasinet M!

I Oklahoma forsøger man at vedtage et forbud mod Furries på skoler

Lovforslaget vil lade 'Animal Control' håndtere de pelsklædte cosplayers

Furry, antropomorforiske dyr, er en helt speciel niche af cosplays, der stille og roligt har vokset sig større og større over de seneste årtier. 

Fænomenet har fået stor opmækrsomhed på nettet - ikke underligt - for det er da opmærksomhedsvækkende, når voksne mennesker klæder sig ud som pelsklædte dyr, og insisterer på at opføre sig som sådan - til en vis grad. 

Furries har efterhånden bredt sig til lidt af hvert - og også på Pornhub er det en kategori i vækst (tjek selv). Men ude i den virkelige verden, er der nogen der har fået nok!

Sådan ser det ud til at forholde sig i den amerikanske stat Oklahoma, hvor en republikansk politiker har fremsat et nyt lovforslag. Noget tyder på, at han simpelthen har fået nok af at kigge på pelsklædte mennesker - og særligt studerende.

ANNONCE
Lovforslaget - I Oklahoma forsøger man at vedtage et forbud mod Furries på skoler Lovforslaget

Selvom vi ikke har det fulde oveblik over furry-scenen i Oklahoma, ser det ud til at scenen er under vækst. I Oklahoma City findes der mindst to Furry-konventioner, hvoraf den ene AnthroExpo over de sidste tre år er vokset fra 500 deltagere til 900. Den anden messe, der finder sted i Tulsa hedder Tails and Tornadoes Fur Con - og den er ligeledes vokset en del over det seneste år, med 1137 deltagere i 2023 under temaet 'Wild Wild West'. Årets tema for 2024 er 'Furries in Space!'. (Kilde: WikiFur.com)

Politikeren Justin Humphrey har fremlagt sit forslag, hvori der står følgende: 

"Elever, der påstår at være et imaginært dyr eller en dyreart, eller som deltager i antropomorf adfærd, ofte omtalt som 'furries' i skolen, skal ikke have lov til at deltage i skolens pensum eller aktiviteter. Forælderen eller værgen til en elev, der overtræder denne bestemmelse, skal hente eleven fra skolen, eller dyrekontroltjenesten skal kontaktes for at fjerne eleven."

Hvilke oplevelser skal man have haft med furries, for ligefrem at fremsætte et lovforslag? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce