Magasinet M!

I will look for you, I WILL find you, and I will KILL you!

Liam Neeson er aktuel med action-braget "Run All Night". Men helt så stort et brag som denne nyklassiker fra 2008 er det dog næppe. Don't f***ing mess with Bryan Mills.

I will look for you, I WILL find you, and I will KILL you!

Film: Taken

År: 2008

Genre: Actionfilm

Spilletid: 93 minutter

Instruktør: Pierre Morel

Med: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen med flere

Om: Det kan godt være, at anmelderne ikke var udpræget tilfredse, da Taken så dagens lys i 2008, men publikum elskede den. Det var samtidig en film, der gjorde Liam Nesson til omgående actionstjerne for rollen som den pensionerede CIA-agent, Bryan Mills.

Mills' datter, Amanda, får lov til at rejse til Paris med en veninde. Her bliver de kidnappet af en gruppe menneskehandlere, hvilket får Mills til at springe på det første fly til Europa, hvor han får brug fra alle sine gamle skills i håbet om at komme til at se sin datter i live igen.

Det er så vanvittigt hårdkogt, når Neeson deler karatehug ud til højre og venstre i den parisiske underverden, at selv Rocky ville have været bange for at få tæv.

Fun Fact: Liam Neeson blev trænet op af den tidligere Special Air Service-soldat, Mick Gould, som forberedelse til rollen.

Fedeste scene: Vores overskrift siger vist det hele. Liam Neeson's telefon-monolog er noget af det sejeste, der er blevet sagt, i nyere filmhistorie.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt