Magasinet M!

Identitetskrise

Hvem er du i "virkeligheden"I nutidens verden af cyberspace og ytringsfrihed vælger vi frit at opføre os som vi lyster til. Vi siger, hvad vi tænker, føler og mener om alt og ingenting. Men er vi også ærlige, når vi ytrer os? Er vi os selv, eller den vi i virkeligheden gerne vil være?
 
Jeg er Cindy, jeg er ægte. (Brunette og med gajoler) Jeg er også Cjay, et opdigtet alias som bruges på nettet. Men kan jeg stå inde for begge personligheder? 

(Vær opmærksom på at skribenten i artiklen omtaler sig selv i 3. person for at fortælle, ikke fordi hun er hævet over pøblen /red.)
ANNONCE
Identitetskrise
Cindy (th.)
Hun er 25 år, arbejder som controller på et bladforlag og er smilende. Hun er mægtig glad for sine venner i det virkelige liv, og familien som hun forsøger at se så tit som muligt. Hun elsker at elske, og sætter gerne andres behov frem for sine egne.
Cindy har det meste af sit liv været en stille, måske lidt tilbagetrukket pige, som havde svært ved at komme frem i livet.
 
Cjay (tv.)
Hun har ikke rigtig nogen fast alder. Nogle gange opfører hun sig nemlig som en i konfirmationsalderen, andre gange er hun en gammelklog kone. Hun har rigtig mange cybervenner online, og hun sms'er og snakker med dem via MSN messenger. Hun mødes ikke så tit med dem i det virkelige liv, men holder mægtig meget af dem, og forventer ikke at få dét igen, som hun har givet.
 
På et tidspunkt prøvede Cindy sig som amatørmodel. Måske det kunne booste hendes selvtillid. Men ingen måtte se billederne udover familien. Tænk hvis nogen tænkte dårligt om hende.
 
Cjay blev fra første dags opstanden fra cyberspace en pige med ringe selvtillid, lækkert hår men dog lidt charme. Hun lagde sine amatørbilleder online, for at se om hun kunne få komplimenter og dermed opnå bekræftelse. Hvem havde troet, at det ville være piece of cake. Det vrimlede med fyre og komplimenter, og snart kom det ene tilbud efter det andet fra fyre og fotografer.

Dog tog "berømmelsen" på et tidspunkt overhånd. Cindy blev til 100% Cjay, og hendes identiten blev fast forandret. På et tidspunk omtalte vennerne hende kun som "Cjay" og ikke som Cindy. Dér fik Cindy nok. Hun ville have sit gamle liv tilbage. Cjay blec derfor begravet. Hun ville være Cindy og ikke Cjay.

Fordi:
 
At danse er lige noget for Cindy, dér føler hun sig fri. Men hun tør ikke rigtig tage kontakt til fremmede mennesker. Hun er lidt tryghedsnarkoman og måske lidt for forsigtig. Hun tager tingene, som de kommer, og kunne ikke drømme om at fremprovokere noget.

I dag er det dog helt anderledes. Cjay blev for en tid begravet, men blev vakt til live igen, da hun blev inviteret ind på pigemagasinet "Aniston". Dette magasin gav hende mulighed for at vise hvem Cindy var/er, og under dæknavnet Cjay. Nu kunne Cindy være denne:
 
Cjay som tager i byen er springfyldt med energi på et dansegulv. Hun er ligeglad med hvordan folk ser på hende, for hun styrer det pis... Hun slæber gerne en fyr med ud, bare for at se hans reaktion (Og John T. evner)

Cindy som fik nyt arbejde, og er ovenud lykkelig ved det. Hun møder en masse nye og unge mennesker, hun får nye, større udfordringer, og det er bare toppen af lagkagen. Nu er hun endelig blevet den person, hun har gået og drømt om at være. Hun har opnået sine inderste ønsker, hendes alias har mødt hendes personlighed.
 
I dag arbejder Cjay som sagt som skribent på Aniston.dk/Connery.dk og har det alt for fedt. Hun får sagt, hvad hun mener, hun får skrevet sine tanker ned og delt dem med verden. Hun skaber debat.
Hun elsker sine cybervenner, også dem som hun måske ikke får set i det virkelig liv. For uanset hvor tit hun ser dem, værdsætter hun deres personlighed og væremåde, for de præger hende, til det hun er i dag... De præger hende til at være som hun er, nemlig Cindy.
 
Jeg er Cindy alias Cjay 100%
 
Kan du sige det samme? Er du dig selv 100% , eller forsøger du at være en anden person, (Evt. online) som folk måske tror, eller ønsker du er?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce