Magasinet M!

Ikke for sarte sjæle: Her er de 9 klammeste videoer fra 2015

Hvis du er sart, skal du ikke klikke på denne artikel. Disse videoer er så klamme, at det er svært at se dem færdige. Kan du?

Ikke for sarte sjæle: Her er de 9 klammeste videoer fra 2015

En kvinde får poppet en 20 år gammel byld i hovedet 
Hvis du synes, det er pisse irriterende at have bumser, så prøv, og tænk, hvordan denne kinesiske kvinde havde det, da hun havde en byld i panden på størrelse med en golfbold! Når du har set denne video, skal du aldrig klage over at have bumser mere. 

ANNONCE

Mand får revet en orm ud af øjet med en tang
Denne unge knægt er så uheldig at have en orm på besøg... i øjet! Den bliver heldigvis revet ud, og det ser pænt klamt ud. 

Kvinde får fjernet et tusindben, der har sat sig i hendes øregang
Denne kvinde havde tusindben på hjernen - bogstavelig talt. Se, hvordan det ser ud, når hun får revet det ud gennem øregangen. 

ANNONCE

Uheldig mand får revet kæmpe kniv ud af øjet, mens han er vågen
Denne gut er løbet ind i den helt forkerte fyr med en Crocodile Dundee-lignende kniv, og nu skal han have revet den ud af hovedet - mens han er vågen! 

Mand får en flue revet ud af hovedet, og det efterlader et kæmpe hul
Vi har ingen anelse om, hvordan dette klamme insekt har formået at bosætte sig i denne mands hovedbund, men ikke desto mindre efterlader den et pænt stort hul, når den bliver revet ud. 

ANNONCE

Voldsom klam betændelse i armen måske på grund af tatovering
Pas på, hvor du bliver tatoveret, så du ikke ender som denne mand, der vist ikke er helt glad for sin tatovering, der tilsyneladende er skyld i denne sindssyge betændelse i hele armen.

Gigantisk cyste efterlader et så stort hul, at drengen her skal syes
Normalt er det ikke noget særligt, når en cyste skal poppes, og de fleste læger ville nok anse det for en rimelig overkommelig opgave. Lægerne bliver dog ret overraskede over denne cyste, der er så enorm, at patienten ender med at skulle have hullet syet sammen! 

ANNONCE

Dette er den mest væmmelige hovedbund nogensinde
Denne virkelige heftige infektion i hovdbunden på denne stakkel har stået på i tre måneder og lokket flere hundrede insekter til, der kravler rundt og bor i hovedet på ham. 

10 år gammel cyste fjernes fra nakken af denne mand
Denne cyste har hygget sig i hele 10 år og er blevet endnu større end den anden. Se, hvad der sker, når den bliver fjernet fra nakken.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE