Magasinet M!

Imponér kæresten på valentinsdag

5 gode produkter, du ikke havde tænkt påValentinsdag nærmer sig med hastige skridt og som mand er det jo et must at købe blomster og tage ud og spise med kæresten, men hvis du har gjort det de sidste 5 år i træk, kan det måske være en god idé med noget til efter middagen – Nemlig sexlegetøj.

ANNONCE
Imponér kæresten på valentinsdag

Hvis du aldrig har købt sexlegetøj før kan det være ret grænseoverskridende at købe, det for gad vide hvordan hun reagerer og vil hun måske tro at du køber det fordi jeres sexliv er blevet kedeligt? Der kan være mange bekymringer første gang tanken om sexlegetøj kommer ind i billedet, men som regel ender det godt… Man skal bare lige sørge for at præsentere det på den rigtige måde og samtidig vælge det rigtige og det er her jeg kommer ind i billedet.

Jeg hedder Kristoffer Hjerrild og ejer sexshoppen winkwink.dk og winkwink.se og det er tredje gang vi rammer Valentins ræset og jeg vil herunder give dig en guide til, hvordan du kommer godt i gang med sexlegetøj.

ANNONCE
Imponér kæresten på valentinsdag

Det sikre valg – We Vibe

Det meste sexlegetøj er stadig lavet udelukkende til kvinder, men der er de sidste par år kommet rigtig mange gode par produkter på markedet, som kan være spændende at eksperimentere med. En klassiker er We-Wibe som er en par vibrator I kan bruge sammen, da den stimulerer jer begge, når I bruger den. Det er en sikker vinder og du vil sjældent gå forkert når du vælger den. Det smarte er også at den har en app, så du som mand kan styre den fra din telefon hvis hun fx vil bruge den når hun er alene hjemme.

ANNONCE
Imponér kæresten på valentinsdag

Kunne din kæreste lide Fifty Shades Of Grey?

Det er ved at være et år siden Fifty Shades Of Grey indtog Danmark og ja faktisk hele verden. Husker du om din kæreste udtrykte begejstring for filmen eller bøgerne? I så fald kan det være hun kunne være interesseret i at eksperimentere med en pisk, blindfold, håndjern eller lignende. Faktisk har forfatteren bag bøgerne været med til at udvikle en helt serie af bondage produkter og sexlegetøj i samme mørke look, som bøgerne. Så er I til det lidt mere kinky i soveværelset, er det måske den vej du skal kigge? Her finder du Fifty Shades of Grey sexlegetøj.

ANNONCE
Imponér kæresten på valentinsdag

Er det andet lidt for kedeligt og sikkert?

Så skal du måske kaste dig ud i en lidt sværere disciplin – frækt lingeri. Den er svær, da du både skal tænke på størrelse og smag og det kan godt være et minefelt at bevæge sig ud i. Men er du rimelig sikker i din sag er det både lækkert for dig og for hende. Mange kvinder føler sig ekstra sexede når de har noget frækt lingeri på og så kan vi nok godt blive enige om at der ikke helt er noget som en kvinde i en blonde sag og et par stiletter? Det er altid en god idé at tjekke kærestes undertøjsskuffe, både for at sørge for at størrelsen og stilen er i skabet.

ANNONCE

Generelle gode tips til køb af sexlegetøj og valentinsdag

1. Sørg altid for at I begge er klar på det. Virker det ikke til at hun er helt klar på bondage, så kan det være at håndjernene og pisken skal vente. Introducér hende eventuelt til din gave og sig at det er helt i orden, hvis hun ikke er klar på det og respekter altid et nej, I skal jo nyde det begge to.

2. Hav det nu sjovt – grin af det, hvis I ikke kan få det til at fungere første gang, eller hvis de sexede øjeblikke bliver mere komiske end sexede.

3. Nyd det! Du har formentlig valgt din partner, fordi du tænder på hende, så uanset om I får det til at fungere eller ej, så nyd hinandens selskab og gør valentinsdag til en undskyldning for at have kvalitetstid med din bedre halvdel, både I og udenfor dobbeltsengen.

Jeg håber du fandt det nyttigt og glædelig Valentin

Kristoffer Hjerrild, WinkWink.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt