Magasinet M!

Ophavsret

Alle Mmm.dk’s sider er beskyttet efter Lov om Ophavsret.

Billedekreditering:
De fleste billeder vi har brugt på magasinet Mmm.dk er købt hos shutterstock.com,istockphoto.com,pexels.com,pixabay, pressefotos eller taget af vores fotografer: Mikkel Laumann, Christian Grüner. Billederne må ikke anvendes på andre sites end Mmm.dk, og du må derfor ikke kopiere disse.

Kopiering og lignende fra Mmm.dk
Du må ikke kopiere vores billeder, artikler, grafik eller designet på hjemmesiden. Ønsker du at anvende materiale fra Mmm.dk beder vi dig kontakte [email protected]

Papirprint af mmm.dk er til fri afbenyttelse, men ikke til kommerciel brug. Det er desuden ikke tilladt at tage kopier i elektronisk og eller digital form, iflg. ophavsretslovens § 12 dette gælder også screendumps uden forudgående aftale.

Yderligere anvendelse og eksemplarfremstilling kræver skriftlig tilladelse fra mmm.dk

Links
Det er tilladt at henvise og linke til alle undersider på www.mmm.dk. Du må dog kun linke så længe mmm.dk IKKE fremtræder i et udenfor mmm.dk domænes frame, og det er heller ikke tilladt at etablere ’dybe’ links til vores fotografier og grafik.

mmm.dk er ikke ansvarlig for indholdet på web-steder, som mmm.dk linker til.

Overtrædelse af ovennævnte betingelser kan medføre krav om vederlag, erstatning og godtgørelse. Såfremt du er i tvivl om, hvad du må kopiere & linke til så kontakt os på [email protected]

Ansvarshavende redaktør på Mmm.dk
Mikkel M. Vermeulen
Mail: [email protected]
Telefon: 31400 410