Magasinet M!

Ingen er i sikkerhed fra The Gray Man i første trailer til Hold Your Breath

Nyt gys med Sarah Paulson i front.

Hvem er klar på en ny omgang gys med Sarah Paulson?

Sarah Paulson er tilbage med en ny, spændende gyserfortælling i den kommende film Hold Your Breath.

Filmen er en overnaturlig gyser, der udspiller sig i Oklahoma under 1930'ernes støv-katastrofe. Paulson spiller en mor, der kæmper for at beskytte sine døtre mod både de ødelæggende vindstorme og skyggerne fra sin egen traumatiske fortid.

Da den ældste datter fortæller sin lillesøster legenden om "The Grey Man" — en ånd, som siges at blive båret af vinden og aldrig kan undslippes — trænger historien sig ind under huden på hele familien.

Paulson, der tidligere i år vandt en Tony Award for sin hovedrolle i Appropriate, har længe bevist sit talent i både dramaer som Steve McQueens 12 Years a Slave og Todd Haynes' Carol. Men for mange er hun bedst kendt for sine roller i gysergenren, især gennem hendes tid i American Horror Story

Hun er nærmest nået til et punkt, hvor man kan genkende hendes ikoniske skrig, hvis man har fulgt bare lidt med i de fleste sæsoner af AMH.

Hvis hun er med i puljen? Så plejer gyserfans gerne lige at kigge over skulderen!

Filmen, skrevet af Karrie Crouse og instrueret af Crouse og Will Joines, leger lidt med gyset og tænker i de tanker - hvad er fiktion og virkelighed?

Filmen balancerer mellem det overnaturlige og det psykologiske.

Ebon Moss-Bachrach (The Bear) spiller en mystisk og truende figur, der yderligere bidrager til, at familien mistænker dem gamle legende for at være ægte.

Tjek traileren ud herunder - det bliver uhyggeligt (og støvet!).

ANNONCE
?si=-8aWfTqJ3_940HMc
Del

Seneste nyt