Magasinet M!

Ingen har endnu gennemført denne vanvittige Nachos-challenge - tør du?

Elsker du nachos i store mængder? Så er det her lige noget for dig

Mad-udfordringer er både sjove, udfordrende og samtidigt latterlige. Vi kan ikke lade være med at være konkurrencemennesker, og specielt ikke, hvis det er en udfordring blandt drengene. Har vi ret?

Madudfordringer handler om at vise andre, hvor meget vi kan skovle ind, på kortest tid, i de største mængder. Det er underholdning for alle pengene. 

Hvis du går i den slags konkurrencer, og hvis du elsker nachos i store mængder, så er den kommende udfordring lige noget for dig. Det er en så massiv mængde af mad, at endnu ingen har været i stand til at fuldføre den.

En restaurant i Smoke Pitt, Northampton, har verdens største nachos servering, som indeholder 1 kg. tortillachips, 3 kg. kød, 1 kg. cheddar ost og 500 g sour cream, salsa og guacamole. 

Hvis du har svært ved at forestille dig, hvor meget mad, det egentlig er, så kan vi fortælle, at det svarer til rundt regnet 15.434 kalorier. I et måltid. Hvis du kan spise op indenfor 60 minutter, så får du måltidet gratis af restauranten. 

Lucy, fra Northampton, har prøvet at kaste sig over udfordringen, men måtte stoppe efter 35 minutter, da hendes mave ikke kunne klare mere, og skålen virkede uendelig. Hvis du overvejer at tage udfordringen op, så har Lucy et godt råd til dig:

"Jeg vil råde alle, som overvejer at tage udfordringen op, til ikke at spise i tre uger op til, så de er så sultne, at det ikke bliver et problem at spise alt fra skålen".

Kender du en som er vild med nachos, og sagtens ville kunne klare udfordringen?

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce